Eveniment

DELICTE SILVICE: Peste 180 mc material lemnos confiscat de poliţişti şi amenzi de 64.000 de lei

În perioada 15 -17 septembrie a.c., ofiţerii şi agenţii de poliţie ai Serviciului de Ordine Publică, împreună cu specialiști silvici ai Gărzii Forestiere Cluj și ai Direcției Silvice Maramureș, au desfășurat activități specifice pe raza județului Maramureș, pentru prevenirea delictelor silvice şi a altor nereguli în domeniul depozitării, transportului, prelucrării și comercializării materialelor lemnoase.
În urma controalelor efectuate au fost aplicate 20 de sancţiuni contravenţionale în conformitate cu prevederile Legii nr.171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, precum şi alte 180 de sancţiuni prevăzute de alte acte normative. Valoarea amenzilor dispuse pe perioada acţiunii depăşeşte 64.000 de lei.
Totodată, 181,42 mc esențe diverse de material lemnos au fost confiscaţi faptic şi în echivalent valoric. (foto arhivă)

Te-ar putea interesa si

IMPRAȘTIAT PESTE TOT: Au luat doar o parte din gunoiul care trona in containerele de pe strada Gării din Baia Mare (galerie foto)

Vasile Dale

MAFIA LOVESTE IAR LA BORSA: MASINA UNUI ALT POLITIST INCENDIATA AZI NOAPTE

Vasile Dale

ALERTĂ ÎN BAIA MARE: O pacientă infectată a fost plimbată prin spitale. Ea a intrat în contact cu mai multe cadre medicale și ar fi mințit autoritățile (ACTUALIZARE 3)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult