BREAKING NEWSRecomandate

FOTO/VIDEO: Polițist local surprins sforăind în mașina poliției parcată pe marginea DJ Baia Sprie – Cavnic

Imagini comice pe marginea drumului județean Baia Sprie – Cavnic, într-o parcare situată într-o curbă deosebit de periculoasă din centrul orașului Baia Sprie.

În loc să supravegheze traficul rutier sau să fie atent la tot ce mișcă în zona de competență, un polițist de la Poliția Locală a Orașului Baia Sprie a fost prins pur și simplu sforăind în autospeciala de poliție.

Un băisprian l-a filmat dormind dus iar polițistul nici măcar nu a tresărit. ”Așteptând pensia” este mesajul cu care imaginile au fost publicate pe un site de socializare de cel care a surprins imaginile video.



ACTUALIZARE 1

„Nu am văzut imaginile, deci nu pot să vă declar nimic. Trebuie să vedem cine le-a filmat, când le-a filmat şi apoi o să vedem ce facem”, a spus şeful Poliţiei Locale a Oraşului Baia Sprie, Grigore Pelecaci pentru Adevărul de Baia Mare.ro.

Actualizare 2

”Am luat act de incidentul petrecut în Baia Sprie, înc are angajatul Poliției Locale a fost surprins dormind în timpul serviciului, în mașina instituției.

Atitudinea agentului nu ne reprezintă și de aceea s-a decis suspendarea lui din funcție și s-a sesizat Comisia de Disciplină din cadrul Primăriei Baia Sprie pentru a cerceta situația. De asemenea, s-a solicitat Comisiei de Disciplină un raport în urma investigației, iar în baza recomandărilor din raport se va lua o decizie în legătură cu acest caz.

În calitate de primar al orașului Baia Sprie sunt preocupat de siguranța cetățenilor și de gestionarea responsabilă a banilor publici, așa cum am promis băisprienilor.

De aceea, în urma următoarea ședință a Consiliului Local voi prezenta un proiect de restructurare și reorganizare a Poliției Locale, astfel încât acest serviciu să funcționeze cât mai bine în slujba cetățenilor. Avem datoria de a administra orașul în beneficiul băisprienilor și sper că toți consilierii locali vor susține acest proiect” a transmis într-un comunicat de presă primarul orașului Baia Sprie, Sebastian Bîrda.

Te-ar putea interesa si

ÎNCEP LUCRĂRILE / ACTUALIZARE: 300.000 de euro pentru a salva un cartier din Borșa (GALERIE FOTO)

Redactie

IARNA IN MARAMURES: DRUMARII DESZAPEZESC, SOFERII INJURA PRINTRE DINTI. ACCIDENT LA ARDUSAT, CONTROALE LA URCARE IN ZONA MONTANA (FOTO/VIDEO – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

BILANŢ 27 MARTIE: 1.292 de cazuri de coronavirus în România. 24 de persoane sunt în stare critică în spitale

Vasile Dale

3 mesaje

Andrei M septembrie 20, 2019 at 7:13 am

filmare din august…..

Raspunde
Sabin veganu' septembrie 20, 2019 at 8:02 am

Nu dormea, isi odihnea ochii si respira cu pasiune. Politia locala este o adunatura de oportunisti, fara vreo pregatire. Asocierea numelui institutiei lor cu cea Politiei nationale, este o rusine si un afront adus acesteia.
Dormi in pace, draga politist local!

Raspunde
Cetateanul septembrie 20, 2019 at 2:09 pm

Da ce sa zic, trebuia sa fie „pe plantatie” la vre-un privat, vai de mine, omul fiind obosit a atipit putin, mare drama !

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult