Recomandate

ABSOLVIRE: Cu 9.90, moroșeanca Adriana Bodiș este șeful promoției de agenți de poliție (FOTO)

La festivitatea de acordare a gradului profesional promoției noiembrie 2018 – septembrie 2019, de vineri, 20 septembrie, de la Școala de Agenți de Poliție Septimiu Mureșan din Cluj au luat parte 296 de noi agenți de poliție, dintre care 134 de fete și 162 de băieți.

9,90 – cea mai mare medie de absolvire din istoria școlii, a fost obținută de agent de poliţie Adriana Bodiș, din județul Maramureș, șeful celei de a XVI-a promoții.

La festivitate au participat adjunctul inspectorului general al Poliției Române – chestor de poliție Carmen Camelia Țuicu, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei – Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, subprefectul județului Cluj – Ioan Alin Danci, primarul municipiului Cluj-Napoca – prof. univ. dr Emil Boc, numeroși reprezentanți ai structurilor de ordine publică locale și județene, precum și parteneri educaționali ai școlii clujene de poliție.

Absolvenții se vor prezenta la sediul unității unde au fost repartizați în data de 30 septembrie 2019. Cei 296 de agenți au fost pregătiţi pentru specializarea Ordine Publică.

Înfiinţată în anul 2004, şcoala de poliţie clujeană a pregătit până acum șasesprezece serii de elevi și a inițiat în carieră trei serii de cursanți, reprezentând peste 4.200 de agenţi de poliţie.

Sursa info și foto: GherlaInfo.ro.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Apar noi imagini de la scandalul din UPU SMURD a Spitalului Județean Baia Mare

Vasile Dale

EXCLUSIV: O femeie însărcinată rănită după ce a ajuns cu maşina într-un podeţ din beton la Şomcuta Mare

Redactie

PERCHEZIŢII LA O LOCUINŢĂ DIN BORŞA / ACTUALIZARE: Mascaţii căutau ţigări de contrabandă. Ce spun poliţiştii (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.