BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

INCENDIU VIOLENT LA DĂMĂCUȘENI: O gospodărie arde ca o torță. Flăcările au afectat și casa din vecini. Pagube uriașe (FOTO, VIDEO/ACTUALIZARE)

Un incendiu violent a izbucnit la Dămăcușeni. O gospodărie este pur și simplu mistuită de flăcări uriașe chiar lângă biserica din sat.

Pompierii militari de la Târgu Lăpuș intervin însă intensitatea flăcărilor este uriașă.

Cititorii noștri ne-au transmis că flăcările au cuprins întreg acoperișul imobilului.

Cum localitatea nu dispune de hidranți pompierii sunt nevoiți să meargă kilometri pentru a alimenta mașinile cu apă și a putea interveni.

Până realimentează sătenii aruncă apă cu gălețile.

La fața locului sunt și pompierii civili din Lăpușul Românesc. Flăcările au cuprins întreg imobilul format din casă și lângă o șură iar acoperișul acestora sunt pe punctul de a cădea.

Sătenii spun că proprietarii nu au reușit să scoată niciun bun din imobil. Ba mai mult, ar fi avut și o sumă mare de bani în casă.

ACTUALIZARE

Flăcările au distrus 300 mp acoperiș din lemn învelit cu tablă, 15 tone fân, 2 tone de cereale, textile, unelte agricole. Totodată, flăcările s-au extins și la casa învecinată distrugând 15 mp ștablon.

Au intervenit 7 autospeciale în total (una de la Detașamentul Baia Mare, 2 de la Târgu Lăpuș, SVSU Lăpuș, Băiuț, Copalnic Mănăștur și Târgu Lăpuș.

Cauza probabilă scurt circuit.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Crimă îngrozitoare în Suciu de Sus! Poliţia în alertă (actualizare)

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Carambol cu trei autoturisme pe Bd Unirii din Baia Mare. Bd Republicii blocat de ”mințile luminate” de la Sistematizarea Circulației

Vasile Dale

VIDEO – Căprior lovit de o mașină pe DN18B în zona fostului popas Regal

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.