Agitație mare în localitatea maramureșeană Chechiș după ce în ultimele trei zile cinci câini au fost uciși prin otrăvire. Sătenii nu mai știu ce să facă pentru a-l identifica pe individul care a băgat pur și simplu spaima în săteni.

„În Chechis, la 12 km de Baia Mare, de 3 zile, cineva, fără suflet, otrăvește câinii din sat. Până în momentul de față, sunt 5 câini care au fost otrăviți și au murit. Cel mai recent a fost azi. Primul a murit vineri dimineața. Ieri încă 1, azi dimineata 2 și mai pe la prânz înca unul” este mesajul primit de redacția baiamare24.ro.

”Adio prieten drag. Nu o să te uit niciodată, ai fost prietenul meu cel mai bun și așa o să rămâi mereu în sufletul meu! Sper doar că cel care te-a otrăvit să aibă parte de tot ce e mai rău în lumea asta și să chinuie așa cum te-ai chinuit tu până la ultima suflare” este mesajul dureros al unui localnic din Chechiș.

Nu a fost depusa nicio sesizare. Polițiștii din localitate s-au sesizat în urma apariției în spațiul public a articolului de presă și desfășoară verificări cu privire la aspectele menționate, urmând a dispune măsuri în consecință, anunţă reprezentanţii IPJ Maramureş.

Azi a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept.

loading...
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.