BREAKING NEWSImportant

Peste 3.300 de copaci au fost tăiaţi ilegal în Munţii Rodnei. Prejudiciul creat este uriaș

Un control al Gărzii Forestiere Cluj pe raza Ocolului Silvic Cormaia – Anieş din judeţul Bistriţa-Năsăud, început anul trecut şi încă nefinalizat, a scos la iveală, până la această dată, tăierea ilegală a peste 3.300 de copaci, prejudiciul cauzat depăşind un milion de lei, potrivit unui comunicat de presă postat pe site-ul instituţiei.

Fondul forestier în care s-au constatat aceste tăieri ilegale aparţine oraşului Sângeorz-Băi şi face parte din arealul Munţilor Rodnei.

Garda Forestieră Cluj precizează în comunicat că verificările în zona respectivă continuă şi la această dată şi s-ar putea încheia în această toamnă, în funcţie de condiţiile meteo, urmând ca, la final, să fie sesizat din nou Parchetul de pe lângă Judecătoria Năsăud cu privire la valoarea totală a pagubelor produse fondului forestier. (Sursa: www.antena3.ro)

Te-ar putea interesa si

URMARE ACCIDENT FEROVIAR: A murit fetița de 10 ani implicată în accidentul dintre trenul Baia Mare – Cluj şi un microbuz de la Urişor. Organele ei au salvat patru vieți

Redactie

ACȚIUNE DE AMPLOARE: Șoferii luați de puricat de rutieră, sprijiniți de trupele speciale (galerie foto)

Vasile Dale

PREVENŢIE: Băimărenii informaţi pe tema prevenirii furturilor din buzunare și poșete

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.