BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

SURSE. SINUCIDEREA DE PE TRAIAN: Fratele cel mic ar fi încercat să îl salveze pe cel mare de la sinucidere. Era mult FUM în apartamentul lor (FOTO ŞOCANT)

Informații cutremurătoare ies la iveală în cazul celor celor doi frați care s-ar fi aruncat de la etajul 5 al unui bloc turn de pe bd Traian din Baia Mare.

Conform surselor noastre, frații Adrian și Marius T. erau foarte retrași. Mai mult, conform unor surse judiciare, în momentul în care s-ar fi pătruns în apartamentul celor doi frați anchetatorii ar fi simțit un miros puternic de țigară.

Există surse care susțin că bărbatul în vârstă de 38 ani s-ar fi angajat de puțină vreme la un local din zona Stadionului Baia Mare.

Dar se spune că ar fi avut nevoie mare de bani și ar fi tot cerut bani în avans. S-ar fi ”lăudat” că el știe cu cât se vinde o ”liniuță” de droguri și chiar cunoaște asemenea persoane care distribuie, însă nu ar consuma. Din acest motiv anchetatorii merg în anchetă și pe această variantă: lipsa banilor și consumul de droguri.

Fratele mai mic a supravieţuit impactului, dar se află în stare gravă la Spitalul Judeţean din Baia Mare. Potrivit medicilor, acesta a suferit multiple traumatisme, este conştient, dar dezorientat, urmând a fi internat pe Secţia de Terapie Intensivă. Se pare că acesta ar suferi și ceva probleme medicale mentale și că el este cel care ar fi încercat să îl salveze pe fratele lui. Ar fi încercat să îl oprească dar ar fi căzut și el.

La avizierul scării, cei doi fraţi figurau cu datorii în valoare de peste 667 de lei, suma reprezentând o restanţă de 16 luni.

Citeşte şi

Te-ar putea interesa si

RECOMANDĂRI: Sfatutrile poliţiştilor băimăreni, în prag de sărbători

Vasile Dale

ACCIDENT RUTIER: Minoră de 8 ani, lovită de o maşină la Sighetu Marmației

Redactie

VIDEO – FOCAR DE INFECȚIE: Gara CFR Baia Mare a fost închisă de inspectorii OPC Maramureș – actualizare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.