Eveniment

BAIA MARE: La păscut la garajele din zona Semilună

Problema cailor cu stăpâni mai mult sau mai puțin anonimi, majoritatea din zona Pirită a orașului, persistă. Deși Poliția Locală din Baia Mare a efectuat nenumărate acțiuni de prindere și ridicare a cailor lăsați liberi pe străzi, oamenii continuă să aducă animale și continuă să le lase să pască în voia sorții, pe unde or apuca, scrie ActualMM.


Așa se face că azi-dimineață, un băimărean din zona Semilunei care voia să își parcheze mașina s-a trezit cu… trei cai frumoși în fața garajului.
Animalele s-au decis probabil să ia masa în oraș, astfel că au început să pască liniștite printre blocuri, nu înainte de o plimbare lejeră pe străzile, respectiv trotuarele din oraș. Înzestrate cu culori diferite, trioul cabalinelor nu a dat de înțeles că ar dori să se întoarcă acasă foarte repede. De o surpriză ar putea avea parte și proprietarul/proprietarii celor trei cabaline care, în final, ar putea avea de achitat o „notă de plată” destul de consistentă pentru micul dejun al animalelor. Asta dacă va fi găsit de către polițiști.

Adrian Barbur / ActualMM



Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: Un bărbat din Ruscova a urcat beat criță la volan și a rupt un stâlp și un gard la Petrova. Avem și permisul reținut (actualizare)

Vasile Dale

INCENDIU VIOLENT: Acoperisul unei gospodării din Buzești a luat foc (galerie foto)

Vasile Dale

SALVAMONT BORŞA, cu Andreica Nicoară și câinele Athos, la Stagiul Național de Formare al Unităților Canine pentru Intervenția la Avalanșă

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult