Recomandate

TRAFIC DE DROGURI LA SATU MARE: Băimărean prins în flagrant în timp ce vindea clephedrone (FOTO)

Un tânăr din Baia Mare a fost prins chiar în timp ce vindea droguri. Acesta încerca să vândă clephedrone, o substanță psihoactivă, în momentul în care a fost ridicat de oamenii legii.

Polițiștii au desfășurat o acțiune pe raza municipiului Satu Mare pentru destructurarea unei grupări specializate în comercializarea de droguri de risc. Un tânăr de 28 de ani a picat în plasa polițiștilor chiar în timp ce încerca să vândă mai multe grame de substanță psihoactivă.

Astfel, a fost efectuată o acțiune de prindere în flagrant delict în momentul în care un bărbat, de 28 de ani, din municipiul Baia Mare, ar fi încercat să vândă 100 de grame de substanță cristalină de culoare brună, care s-a dovedit a fi o substanță psihoactivă denumită clephedrone.

Procurorul de caz a emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, iar la data de 22 septembrie, a dispus față de acesta măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Preluare Presasm.ro

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV / ANCHETĂ MARAMUREȘ: Niciun suspect oficial în cazul pădurarului ucis! 20 de persoane au fost audiate și se așteaptă rapoartele de expertiză

Vasile Dale

Membru PNL Maramureş, infectat cu noul coronavirus

Redactie

CIRC LA BORȘA CU CĂTUȘE / ACTUALIZARE: Șoferul care a adus borșencele decedate în Italia ar fi fost încătușat. Jandarmi în carantină. Şoferul s-a ales cu dosar penal

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.