Recomandate

EXCLUSIV / A CĂZUT ÎN CAPCANA UNEI POLIŢISTE: O femeie fura bani dintr-o sală de fitness din BAIA MARE

De câteva săptămâni, din poşetele şi genţile mai multor tinere care frecventează o sală de fitness din Baia Mare au început zi de zi să dispară sume de bani. Se bănuia despre cine ar fi vorba, dar nu se putea dovedi

Până când o angajată a Poliţiei Baia Mare, cu sprijinul tinerelor bănuite au decis să îi organizeze un flagrant, poliţista „plantând” bani marcaţi.

„Aseară ora 19:51, Poliţia municipiului Baia Mare a fost sesizată despre faptul că, la o sală de fitness din municipiu, clientele au reuşit să prindă în flagrant o persoană de sex feminin care sustrăgea bani din poşetele acestora.
În urma deplasării şi cercetărilor efectuate la faţa locului, s-a stabilit că, în timp ce reclamantele se aflau în incinta sălii de fitness, bănuita a sustras dintr-o poșetă suma de 350 lei, iar din altă poşetă a sustras suma de 50 lei.
Poliţiştii au constatat că e vorba despre o tânără de 34 de ani din municipiul Bacău, care era o clientă mai nouă la sala respectivă. Aceasta a recunoscut faptele comise. Prejudiciul, în valoare de 400 lei, a fost recuperat în întregime și predat persoanelor vătămate.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat”, declară Cecilia Grozavu, purtător de cuvânt IPJ Maramureş.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Accident lângă podul de peste Someş de la Seini

Redactie

FOTO, VIDEO: Transportatorii din Maramureş protestează prin „plimbări” pe drumurile nationale

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Impact între un taximetru și un autoturism pe bd Traian din Baia Mare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.