Eveniment

REŢINUT PENTRU 24 DE ORE: A tâlhărit un minor de 13 ani

Poliţiştii băimăreni de investigaţii criminale au reţinut ieri un tânăr de 18 ani care, cu o zi în urmă, ar fi tâlhărit un minor de 13 ani.

Miercuri seara Poliţia Baia Mare a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112 despre faptul că un minor de 13 ani a fost agresat de o persoană necunoscută, în timp ce se întorcea de la farmacie acasă, pe strada Păşunii. Minorul a relatat că un băiat mai mare l-a prins de haină, în zona pieptului, şi prin amenințarea cu bătaia, i-a cerut să-i dea 5 lei, iar de frică, acesta a scos 5 lei din buzunar și i-a dat tânărului respectiv.

Chiar dacă valoarea prejudiciului nu e însemnată, modul violent prin care s-a acţionat şi starea de temere creată unui copil, fac din fapta comisă, una deosebit de gravă.
Poliţiştii au demarat cercetările şi au identificat un tânăr de 18 ani, care va fi cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată. Acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare cu propunere de arestare preventivă.



Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Beat criţă, un şofer a intrat într-o benzinărie

Redactie

JALE PE DJ 184: Drumul Baia Mare – Cavnic – Ocna Şugatag, acoperit de aluviuni (FOTO/VIDEO)

Redactie

BOMBA ZILEI: Decalogul Lupului Singuratic

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult