BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

FOTO EXCLUSIV – DURERE FĂRĂ MARGINI LA SIGHETU MARMAȚIEI: Un șofer de 72 ani a omorât un bărbat care traversa strada regulamentar

Accidentul s-a produs luni 23 septembrie 2019 in jurul orei 12 pe strada dr I.M. de Apșa din Sighetu Marmației, la trecerea pe tru pietoni din zona “Curtea Veche”. Acolo, un bărbat în vârstă de 72 ani (conform surselor noastre soțul unei cunoscute avocate din municipiul Sighetu Marmației) conducea un autoturism apartinand firmei de securitate “Cortez Force”.

Conform IPJ Maramureș acesta ”a surprins și accidentat un pietoni de 53 de ani, angajat în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni marcată corespunzător. Pietonul, rănit grav în urma impactului, a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale”. Șoferul a fost testat la fata locului de politisti, etilotestul indicand valoarea zero, a fost condus la spital pentru a-i fi recoltate probe de sange in vederea stabilirii alcoolemiei, rezultate care deocamdata nu au sosit.

Imediat sigheteanul a fost preluat de un elicopter SMURD și a fost transferat la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

A murit pe patul de spital

“Este vorba despre un pacient bărbat în vârstă de 53 de ani din Sighetu Marmației, care a suferit un politraumatism cu traumatism cranio-cerebral sever, rănit în urma unui accident. Din cauza complexității leziunilor suferite, s-a decis transferul său la Spitalul Județean de Urgență Constantin Opriș”, a declarat luni, pentru Glasul Maramureșului, Mariana Șimon, directorul medical al Spitalului Municipal Sighetu Marmației.

Conform informațiilor noastre sigheteanul a murit la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare. Pacientul era în moarte cerebrală iar inima lui s-a oprit pentru totdeauna în cursul zilei de vineri, 27 septembrie 2019.

Victima mergea să mănânceAccidentul surprins LIVE

Bărbatul locuia singur în Sighetu Marmației iar momentul producerii tragediei se ducea să mănânce la o cantină din zonă.

Pe imaginile video surprinse de o cameră de supraveghere se vede clar că victima s-a angajat regulamentar în traversarea străzii. Ajunsese deja pe celălalt sens, moment în care șoferul de 72 ani (sotul unei cunoscute avocate din municipiu, conform unor surse) l-a lovit în plin. În urma căzăturii violente victima s-a lovit puternic la cap și a intrat în comă în câteva minute.

Cu durere imensă în suflet aparținătorii anunță că înmormântarea va avea loc în cursul zilei de miercuri la Cimitirul din Sighetu Marmației. Aceștia speră totodată că vinovații vor plăti pentru viața luată.

Te-ar putea interesa si

ULTIMĂ ORĂ / ACTUALIZARE: 4 persoane rănite pe DN18B la ieșirea din Cernești (foto)

Vasile Dale

DOUĂ INCENDII ÎN BAIA MARE: Au luat foc deşeuri de mase plastice pe str. Petofi, maşină în flăcări pe str. Păltinişului

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Un puștan de 19 ani din Baia Mare, încătuşat de poliţie după ce ar fi pus cuţitul la gâtul mamei (actualizare)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.