Eveniment

SCANDAL ÎN BAIA MARE: S-au luat la harţă, au sunat la 112, dar nu au ascuns ţigările de contrabandă

Sâmbătă, 28 septembrie, poliţiştii Serviciului de Ordine Publică, însoţiţi de câinele de intervenţie şi patrulare Vis, s-au deplasat pe strada Aleea Neptun din Baia Mare, pregătiţi să intervină la un scandal semnalat printr-un apel 112.

Ajunşi în imobil, poliţiştii au identificat apelanta, o femeie de 52 de ani, precum şi pe soţul acesteia, în vârstă de 41 de ani, care ar fi provocat scandalul. Pe podea se aflau mai multe pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, netimbrate în România.

Conflictul a fost aplanat, însă toate ţigările de contrabandă găsite în apartament, respectiv 383 pachete, au fost ridicate în vederea confiscării. Totodată a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă.

Te-ar putea interesa si

FLAGRANT VIDEO/FOTO EXCLUSIV: Agricultorii din Șomcuta Mare, în pragul disperării! Rromii le fură trifoiul, iar la iarnă animalele lor vor muri de foame

Vasile Dale

VITEZA: A RUPT UN STALP DE CURENT SI A LASAT UN CARTIER DIN BAIA MARE FARA CURENT (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

GRANIȚA ROMÂNIEI CU UCRAINA: Poliţia de Frontieră a primit 250 de camere de ultimă generaţie pentru combaterea traficului de ţigări

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.