BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

SCANDAL ÎN ȘCOLILE DIN BAIA MARE: Învățătoare acuzată că ar fi pălmuit un elev de clasa a II-a. Liceancă urecheată în timpul orei

Două scandaluri țin capul de afiș al zilei în școlile din Maramureș. Conform informațiilor noastre se pare că incidentele ar fi avut loc în două unități de învățământ de pe raza municipiului Baia Mare.

Un prim caz s-ar fi produs la o școală generală, unde părinții unui elev de clasa a II-a susține că învățătoarea l-ar fi plesnit peste față.

Incidentul este confirmat și de Inspectoratul Școlar Maramureș care a cerut o informare scrisă de la școala respectivă. Până acum, din discuția avută cu directorul unității de învățământ, reiese faptul că elevul nu ar fi fost lovit peste față, ci prins de mână de învățătoare. Se pare că aceasta l-ar fi rugat să nu mai strige în urechea ei. Se așteaptă așadar informarea scrisă de la unitatea de învățământ pentru a vedea exact ce s-a întâmplat acolo.

Celălalt incident ar fi avut loc la un liceu din Baia Mare. Acolo, mama unei eleve susține că fiica ei ar fi fost trasă de urechi în timpul orei.

În acest caz incidentul nu a fost confirmat de Inspectoratul Școlar Maramureș.

Actualizare: COMUNICAT DE PRESĂ ISJ Maramures

În data de 01.10.2019 Inspectoratul Școlar JudețeanMaramureș a demarat o verificare în urma informării Nr. 995/30.09.2019 formulate de conducerea Școlii Gimnaziale,,George Coșbuc” Baia Mare.

În urma discuțiilor purtate cu conducerea școlii și cu cadrele didactice implicate s-a recomandat o monitorizare a activității cadrelor didactice, analiza în Consiliul de Administrație a situației constatate și informareaInspectoratului Școlar Județean Maramureș cu privire la concluziile acestei analize și a măsurilor luate.

​Biroul de presă al Inspectoratului Școlar Județean Maramureș

foto: arhivă

Te-ar putea interesa si

IONEL BOGDAN, PNL: ”Am semnat contractul de finanțare pentru reabilitarea și modernizarea DJ108A Gârdani – limită cu județul Sălaj

Vasile Dale

FOTO: Motociclist din Maramureş, accidentat pe Podul Decebal din Satu Mare

Redactie

Doi pietoni accidentați pe o trecere pentru pietoni de pe bulevardul Republicii din Baia Mare (foto) – ACTUALIZARE

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.