Eveniment

ACCIDENT ÎN BAIA MARE: La volanul unui autoturism cu 1.21mg/l alcool pur în aerul expirat

Puţin după ora 18.00, poliţiştii din Baia Mare au intervenit la un eveniment rutier produs pe strada George Enescu din municipiu. Un bărbat, care a condus un autoturism pe o alee situată între două imobile, a pierdut controlul direcţiei de mers, a acroşat un autoturism parcat regulamentar iar apoi a acroşat gardul unei unităţi şcolare.
Şoferul nu a fost găsit la faţa locului, însă din datele şi indiciile obţinute de poliţişti a fost identificat la scurt timp. Băimăreanul, de 46 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie de 1.21 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conform procedurii, acesta a fost transportat la spital pentru recoltarea de probe de sânge. Totodată, poliţiştii au constatat că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările, urmând a dispune măsuri legale.

Conduceţi legal! Nu vă costă nimic!

De fiecare şofer în parte depinde siguranţa pe drumurile publice. Orice excepţie de la reguli se poate transforma, într-o clipă, într-o situaţie neplăcută! Pentru a se asigura că şoferii conduc preventiv, poliţiştii oraşului Tăuţii Măgherăuş au acţionat ieri, între orele 09.00 – 13.00, pe drumurile publice de pe raza de competenţă, împreună cu reprezentanţi ai Registrului Auto Român Maramureş.
În cele şase ore de acţiune au fost aplicate, pentru neregulile constatate, 20 de sancţiuni contravenţionale, şi au fost retrase opt certificate de înmatriculare. Valoarea amenzilor aplicate a fost de peste 6 000 de lei.

Fără permis şi cu moped neînregistrat, depistat de poliţişti pe raza localităţii Chelinţa

O plimbare cu mopedul se poate transforma într-un dosar penal. Un bărbat de 41 de ani, domiciliat în Chelinţa, este cercetat de poliţiştii din Ulmeni, după ce a condus un moped neînmatriculat şi fără a deţine permis de conducere.
Bărbatul a fost depistat ieri, 30 septembrie, în cadrul unei acţiuni organizate pentru siguranţa pe drumurile publice.
Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsuri legale.

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Bivolii din Țara Lăpușului pe cale de dispariție. Sătenii din Suciu de Jos ne explică misterele acestei dispariții

Vasile Dale

IMPACT VIOLENT IN INTERSECTIE – DOUA MASINI S-AU CIOCNIT. DIN FERICIRE NIMENI RANIT (GALERIE FOTO – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

ÎNCEPE NEBUNIA: După două zile de şcoală cu prezenţă fizică, primii elevi din Baia Mare trec în online – ACTUALIZARE

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.