BREAKING NEWSNationalRecomandate

ÎNAINTE DE A AJUNGE MINISTRUL SORINA PINTEA: Bătaie la Spitalul de Urgenţă Satu Mare

Scandal uriaș la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Satu Mare, chiar în noaptea de dinaintea vizitei ministrului Sănătății, Sorina Pintea.

Potrivit martorilor, totul s-ar fi întâmplat noaptea trecută, în jurul orei 1.30. Atunci când la Unitatea de Primire Urgențe s-a prezentat un român care s-a recomandat a fi cetățean german.

Într-o stare de agitație evidentă, bărbatului nu i-a convenit cum a fost tratat de către personalul medical, motiv pentru care i-a dat o palmă unei infirmiere și a aruncat cu un flacon după o doctoriță.

În tot acest timp, agenții de pază ”urmăreau cu îngrijorare” evenimentele, iar polițiștii sesizați de ceilalți pacienți au ajuns la fața locului după vreun sfert de oră, potrivit sursei citate.

Sursa: satumareonline.ro

Te-ar putea interesa si

Presa locală denunță tentativa de cenzură din partea GCS

Vasile Dale

COMISARUL ȘEF VITEZOMAN – 114 km/oră în localitate: Liviu Grozavu, șeful Anticorupție Maramureș, a rămas fără permis de conducere pentru 3 luni

Vasile Dale

RUTIERE: Un copil a fost acroșat de o șoferiță în Baia Sprie. La Săcel, un șofer a prins în trafic cu 1,37 mg/l alcool pur în aerul expirat

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.