Recomandate

OARŢA DE JOS: Un agent de poliţie, aflat la volanul unei autospeciale, a vrut să evite impactul cu o căprioară, dar a ajuns în şanţ (FOTO)

Un accident de circulaţie a avut loc joi, 3 octombrie, în Oarţa de Jos, cu implicarea unei maşini de poliţie. Şoferul acesteia a vrut să evite impactul cu o căprioară, moment în care a derapat şi a ajuns în şanţ.

„În legătură cu accidentul produs azi pe DJ 108/P, în care a fost implicată o autospecială de poliție, facem precizarea că nicio persoană nu a fost rănită.

Primele verificări au relevat că persoana care conducea autospeciala a frânat brusc autovehiculul pe un sector de drum în curbă, pentru a evita impactul cu o căprioară, și pe fondul unor condiții meteo nefavorabile a derapat, a părăsit partea carosabilă și a ajuns în șanț.

Persoana care a condus autospeciala, agent de poliție, a fost testată cu aparatul etilotest și nu se afla sub influența alcoolului”, spun reprezentanţii IPJ Maramureş.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: TRAGEDIE LA CAVNIC – Bărbat descoperit decedat în râul din oraș (actualizare)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: ”Mascați fără pic de MINTE”! Luptătorii SAS Maramureș i-au luat la șuturi în fund pe etnicii ucraineni care petrecereau Crăciunul la Rona de Sus

Vasile Dale

ACCIDENT: Femeie din Maramureş călcată de un autobuz în Zalău (FOTO)

Vasile Dale

1 mesaj

xxxssss octombrie 4, 2019 at 3:51 pm

a fost sanctionata persoana? Cand conduc cetatenii de rand se numeste „neadaptarea vitezei la conditiile de drum”

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.