BREAKING NEWSRecomandate

Arestat preventiv: A condus desi era drogat si fara permis prin Baia Mare


Aducem la cunoştinţa opiniei publice că prin încheierea penală nr. 
51/DL, pronunţată la data de 03.10.2019în dosarul nr. 1886/100/2019 al Tribunalului Maramureş, s-a dispus, la propunerea D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Maramureşarestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 03.10.2019, şi până la data de 01.11.2019,inclusiv, a inculpatului V.J.în vârstă de 29 de ani, domiciliat în Mun. Baia Marecercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc, efectuare de operaţiuni cu substanţe care pot avea efecte psihoactive, conducere pe drumul public a unui autovehicul fără a avea permis de conducere şi conducere pe drumul public a unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive, infracţiuni pedepsite cu închisoarea de la 2 la 7 ani, de la 6 luni la 3 ani, de la 1 an la 5 ani, respectiv de la 1 an la 5 ani.

Pentru a dispune măsura arestării preventive a inculpatuluiinstanţa a reţinut că în cauză există indicii temeinice care să justifice presupunerea că acestala data de 02.10.2019, a condus pe drumul public din municipiul Baia Mare un autovehicul fără a deţine permis de conducere, având în sânge substanţe psihoactive şi, în aceeaşi circumstanţă, a deţinut pentru consum propriu şi pentru a trafica, droguri de risc, mai exact 101 punguţe cu rezină de cannabis (80,9 grame) şi 49 punguţe cu substanţă care conţine 5 F-MDMB-PICA şi care face parte din clasa cannabinoizilor sintetici (15, 6 grame).

Inculpatul a contestat hotărârea Tribunalului Maramureş, dosarul urmând a fi înaintat Curţii de Apel Cluj pentru soluţionarea căii de atac.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Pieton în vârstă de 70 de ani accidentat de un autoturism în Ilba

Vasile Dale

IONEL BOGDAN: Achiziționăm 31 de microbuze electrice pentru transportul elevilor din Maramureș

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: Horia Chiș și psihologul de la Penitenciarul Baia Mare au fost reținuți de DNA

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.