BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

IARNA S-A INSTALAT LA MUNTE: A nins în Munții Maramureșului

Este iarnă deja la munte, temperaturile scăzute de peste noapte transformând precipitaţiile în zăpadă. A nins în mai multe zone precum Parâng, Bâlea, Munții Maramureșului sau Rânca, iar autorităţile au intervenit deja pe Transfăgărăşan pentru deszăpezire.

INFORMARE METEOROLOGICĂ: Vreme deosebit de rece, ninsori la munte, precipitații mixte în zonele subcarpatice, în perioada octombrie, ora 12:00 – 8 octombrie, ora 10:00.

În intervalul menționat vremea va fi deosebit de rece și se vor semnala precipitații în majoritatea regiunilor. La munte, mai ales în Carpații Orientali și Meridionali, acestea vor fi predominant sub formă de ninsoare, în zona montană înaltă se va depune strat nou de zăpadă, iar temporar vântul va avea unele intensificări, spulberând zăpada. În zonele subcarpatice aferente acestor masive, îndeosebi din Moldova și Transilvania, precipitațiile vor fi mixte.

Vremea se va menține deosebit de rece și pe parcursul zilei de marți (8 octombrie), precum și în noaptea de marți spre miercuri (8/9 octombrie).

La această oră ninge în Munții Maramureșului.

Te-ar putea interesa si

VIȘEU DE SUS: Proiecte în valoare de 8,26 milioane de euro depuse pentru finanțare prin PLANUL NAȚIONAL DE REDRESARE ȘI REZILIENȚĂ

Vasile Dale

URMARE BĂTAIE CLUB / ACTUALIZARE: Şase persoane, implicate în scandalul din Baia Mare, reținute de polițiști pentru 24 de ore, puse în libertate de procurori (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

CRIMĂ ÎN SATU MARE: Bărbat din Satu Mare, suspect principal într-o crimă nerezolvată de opt ani. Este bănuit că a ucis-o pe actriţa Gabriela Dorgai

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.