Eveniment

CONTROALE LA CANTINE ŞI CHIOŞCURI DIN ŞCOLI: 24 kg carne cu termenul de valabilitate expirat, confiscate

De această dată polițiștii au acționat pentru siguranța elevilor care cumpără diferite produse de la chioșcurile din incinta școlilor sau care servesc masa la cantinele unităților de învățământ.

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au organizat și executat o acțiune pentru prevenirea, descoperirea și combaterea faptelor ilicite care se comit în domeniul evaziunii fiscale și pentru protejarea elevilor împotriva unor acte de comerț ilicit, cu produse expirate.

În cadrul acțiunii polițiștii au verificat 23 de puncte de alimentație publică din incinta unităților de învățământ din Baia Mare. Au fost aplicate opt sancțiuni contravenționale, cele mai multe pentru abateri de la OUG 28/1999 privind obligația agenților economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale. Valoarea amenzilor a fost de 57.500 lei.

Totodată, de la o cantină au fost confiscate 24 kg carne și produse alimentare, biscuiţi, cu termenul de valabilitate expirat, precum și suma de 1.436 lei în numerar.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: ”Puțulică de VIȘEU” a fost reținut. A vrut să violeze o femeie într-o frizerie. El va fi prezentat instanței pentru arestare preventivă (actualizare)

Vasile Dale

VERIFICĂRI: Autovehiculele şcolilor de şoferi, în atenţia poliţiştilor Serviciului Rutier Maramureş

Vasile Dale

Sofer de TIR din Borșa, mort intr-un tragic accident produs în Bihor

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.