Recomandate

AVENTURA VIEȚII: Un puștan de 17 ani din Satu Mare a vrut sex nebun de ”Castane”, însă a fost tâlhărit

Chiar dacă unii poate ar judeca comportamentul său, un sătmărean care a apelat la serviciile unei tinere ce presta servicii sexuale şi a fost tâlhărit, nu s-a sfiit şi a sesizat poliţia, fapt care a dus la reţinerea unei persoane cu preocupări infracţionale.

”Poliţiştii au demarat cercetările în dimineaţa zilei de 29 septembrie a.c., după ce au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de un tânăr din Satu Mare că a fost victima unei tâlhării. El a relatat poliţiştilor că a apelat un număr de telefon postat pe un site de publicitate, cu intenţia de a întreţine relaţii sexuale, însă odată ajuns în locuinţa indicată, de pe raza municipiului Baia Mare, a fost ameninţat de un bărbat şi constrâns să ofere 200 de lei fără a beneficia de serviciile stabilite.

Investigaţiile poliţiştilor din Baia Mare au dus la identificarea unui băimărean de 31 de ani, bănuit de comiterea faptei, iar ieri, 07 octombrie, în baza probatoriului administrat, acesta a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă” au precizat reprezentanții IPJ Maramureș.

Conform informațiilor noastre victima are 17 ani și a venit în Baia Mare să vizioneze concertele de la Sărbătoarea Castanelor. ”Butonând” telefonul a găsit pe site-ul ”….li24.ro un anunț în care o tinerică din Baia Mare își oferă serviciile, contra-cost firește.

Puștanul nu a mai stat pe gânduri și a sunat. Ajuns la ușa apartamentului unde urma să aibă parte de noapte nebună-nebună, a sunat fără ezitare. Ușa s-a deschis doar că surpriză: un bărbat l-a înșfăcat imediat și l-a tras în apartament. Ce a urmat, ați putut citi în comunicarea furnizată de IPJ Maramureș.

Te-ar putea interesa si

MANEVRA DISPERATĂ A FUGARULUI CHERECHEȘ: Cum încearcă primarul din Baia Mare să blocheze extrădarea în România

Vasile Dale

EXCLUSIV / ACTUALIZARE: Copil lovit de mașină lângă Combinatul din Baia Mare. Șoferul abia a scăpat de linșaj

Vasile Dale

EXCLUSIV / BĂTAIE: Ca-n Caragiale: Procurorii băimăreni au reţinut victima, iar agresorul este liber ”ca pasărea cerului”

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.