Fie au încălcat norme rutiere, fie au ajuns cu autoturismul în afara părţii carosabile. Este vorba despre trei bărbaţi care au urcat ieri la volanul autoturismelor chiar dacă nu deţin permise de conducere. Toţi sunt cercetaţi în cadrul dosarelor penale întocmite pe numele lor.

Un echipaj de poliţie a observat pe strada Avram Iancu din Sighetu Marmaţiei un autoturism care a efectuat neregulamentar manevra de depășire, încălcând marcajul longitudinal continuu ce separă sensurile de mers. A fost identificată persoana de la volan: sighetean de 38 de ani, care nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Pe D.N. 18, din satul Berbești, poliţiştii au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr din Călinești. Verificările poliţiştilor au relevat că acesta are dreptul de a conduce suspendat până la data de 12.10.2019.

Şi poliţiştii din Ieud au efectuat verificări după ce în noaptea de 06/07 octombrie un autoturism a ajuns în poarta de acces a unei locuinţe. S-a constatat că autoturismul a fost condus de un bărbat domiciliat în comună, care nu deţine permis pentru nicio categorie de autovehicule.

În toate cazurile au fost întocmite dosare penale şi se continuă cercetările, urmând a fi dispuse măsuri legale.

Târgu Lăpuş şi Vişeu de Sus – acţiuni pentru siguranţa participanţilor la trafic

Poliţiştii au acţionat ieri pe arterele de circulaţie de pe raza oraşelor Târgu Lăpuş şi Vişeu de Sus pentru combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere şi depistarea şoferilor care pun în pericol siguranţa participanţilor la trafic. Din cele 12 sancţiuni aplicate de poliţiştii din Târgu Lăpuş, 11 au fost pentru defecţiuni tehnice. În patru cazuri au fost retrase certificatele de înmatriculare. La Vişeu de Sus au fost constatate 15 contravenţii şi au fost retrase două certificate de înmatriculare.

Valoarea amenzilor aplicate în cadrul celor două acţiuni de ieri a fost de aproximativ 10 000 de lei.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.