Tara Lapusului

INFRACŢIUNI FORESTIERE: transporturi ilegale de material lemnos şi tăieri ilegale, sancţionate de poliţiştii maramureşeni

Poliţiştii continuă activităţile, atât în trafic, cât şi în zonele forestiere, pentru depistarea şi luarea măsurilor legale faţă de persoanele care comit ilegalităţi.
Spre exemplu ieri, 10 octombrie, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Suciu de Sus au depistat pe raza localităţii Groşii Ţibleşului, două persoane care transportau ilegal material lemnos: o autoutilitară cu care se transporta 2.24 mc lemn de foc, esenţă fag, şi două atelaje hipo cu care se transporta 3 mc lemn de foc, de esenţă fag. Întrucât şoferii nu au putut prezenta documentele legale de provenienţă au fost sancţionaţi contravenţional, fiecare cu amendă în valoare de 5000 de lei, iar lemnul a fost confiscat şi predat în custodie Ocolului Silvic Groşii Ţibleşului.

Tot ieri, poliţiştii din Leordina au prins în flagrant un bărbat care tăia ilegal arbori, în locul numit „Codrişor” de pe raza comunei. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional conform prevederilor Legii Nr. 171/2010, iar arborele tăiat a fost predat în custodie Ocolului Silvic Poieni.



Te-ar putea interesa si

LĂPUŞ: Stâlp rupt, autoturisme avaritate și traficul blocat o oră din cauza consumului de alcool

Redactie

Suciu de Jos: Băimărean cercetat pentru deţinere în captivitate a şase căprioare

Vasile Dale

INCENDIU VIOLENT LA DĂMĂCUȘENI: O gospodărie arde ca o torță. Flăcările au afectat și casa din vecini. Pagube uriașe (FOTO, VIDEO/ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult