BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FOTO/VIDEO EXCLUSIV – Doi motocicliști s-au lovit de un TIR pe Mesteacăn. Intervine elicopterul SMURD (ACTUALIZARE)

Accident grav pe drumul național 1 C Baia Mare – Dej, în pasul Mesteacăn. În acest moment traficul rutier este blocat iar coloanele de mașini de întind pe kilometri.

Conform informațiilor noastre se pare că doi motocicliști s-au lovit de un autotren. Se pare că ambele motociclete erau complet distruse, iar motocicliștii grav răniți.

TIR-ul circula din direcția Baia Mare spre Dej iar motocicliștii se pare că din sens invers. Aceștia s-ar fi izbit de mijlocul remorcii autotrenului.

Cititorii noștri ne-au transmis că la fața locului intervine și elicopterul SMURD.

ACTUALIZARE

Poliția a venit cu mai multe amănunte despre acest caz pe cât de grav, pe atât de spectaculos, și care a blocat graficul zeci de minute.

“SÂMBĂTĂ, 12 OCTOMBRIE A.C., LA ORA 14.25, ÎNTRE LOCALITĂȚILE PERII VADULUI (JUDEȚUL SĂLAJ) ȘI MESTEACĂN (JUDEȚUL MARAMUREȘ), UN TÂNĂR DE 33 DE ANI, DIN MUNICIPIUL ZALĂU, ÎN TIMP CE CONDUCEA MOTOCICLETA PE DIRECȚIA DEJ – BAIA MARE, NU A ADAPTAT VITEZA DE DEPLASARE LA CONDIȚIILE DE DRUM, IAR ÎNTR-O CURBĂ DEOSEBIT DE PERICULOASĂ LA DREAPTA A PĂTRUNS PE SENSUL OPUS DE CIRCULAȚIE ȘI A INTRAT ÎN COLIZIUNE CU UN TIR, CONDUS REGULAMENTAR DE UN TÂNĂR DE 26 DE ANI”.

Maria Cristea, purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj

Acelaşi sursă a precizat că în spatele motociclistului circula un alt motociclist de 28 de ani. Pentru a evita coliziunea, acesta a încercat să ocolească evenimentul, moment în care a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat pe carosabil, fiind rănit ușor.

Deşi vehiculele pe două roţi au fost distruse, cei doi motociclişti au avut noroc, deoarece nu au suferit leziune prea grave.

Oamenii legii i-au test cu alcooltestul pe cei trei participanți la trafic, iar rezultatul a fost negativ.

Cercetările continuă pentru administrarea întregului probatoriu în cauză.

credit video: Cristi Onișa; credit foto: Raul Buciuman.

Te-ar putea interesa si

GREVĂ DE RÂSU-PLÂNSU ÎN MARAMUREȘ – 16 angajați s-au strâns în cerc în holul Prefecturii pentru a cere salarii mai mari. Restul au stat ascunși ca lașii prin birouri

Vasile Dale

Condamnarea fugarului Cherecheș rămâne valabila!

Vasile Dale

A INTRAT PESTE EI ÎN CASĂ ÎN MIEZ DE NOAPTE – La 19 ani un tânăr a încercat să ucidă cu toporul o femeie și doi bărbați

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.