BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

Învârtita de Maramureș cu Viorica Dăncilă! Cum a fost surprinsă după lansarea oficială la prezidenţiale (VIDEO)

Mai mulți social democrați, printre care și fostul premier Viorica Dăncilă, au participat, sâmbătă seară, la nunta lui Gabriel Zetea, președinte CJ Maramureș, în localitatea Oncești la Casa de Petrecere a Moroșenilor.

Imaginile de pe Facebook o suprind pe Viorica Dăncilă alături de Olguţa Vasilescu şi Doina Pană. 

”Avem deosebita onoare şi ne bucurăm din suflet că sunteţi alături de noi, doamna premier! Să ne trăiţi! La mulţi ani! ” se aude de la microfon.

Viorica Dăncilă a fost surprinsă în horă la evenimentul cu peste 800 de invitaţi. La eveniment a participat şi preşedintele executiv al formaţiunii, Eugen Teodorovici, dar şi omul lui Klaus Iohannis, Dan Mihalache.

Mai mulți artiști au fost invitați să cânte la nunta anului în Maramureș. Soții Giurgi au dat startul petrecerii, iar pe scenă au urcat rând pe rând Vlad Miriță, Dinu Iancu Sălăjanu, Aurel Tămaș, dar și celebra vedetă, Loredana Groza. 

Te-ar putea interesa si

VIOLENŢĂ ÎN FAMILIE: Bărbat din Bârsana reclama de fiul său că îi agresează mama. La Deseşti un bărbat şi-a bătut soţia şi soacra

Redactie

ACCIDENT LA BUDEŞTI: Un copil de patru ani a fost surprins şi lovit de o maşină condusă de un bărbat din Şieu

Vasile Dale

FOTO, VIDEO: Țeapă dată de patru familii din Maramureș. Au petrecut la Felix un sejur exclusivist, dar… “au uitat” să plătească suma de 12.000 lei!

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.