BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV / MEDIC ACUZAT DE MALPRAXIS: O familie acuză medicii unei clinici private: ”Au omorât primul nostru copil!”

O poveste îngrozitoare ne-a fost relatată de un tânăr din Maramureș, care dorește să își păstreze anonimatul pentru moment. ” Eu nu vreau să apar la TV sau prin ziare, dar vreau să se știe de caz. De la clinică nu am primit nicio explicație. Aștept autopsia apoi să recuperez toate actele și să îi dau în judecată”.

La 5 ore de la internare fătul era mort

”În noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 24.00, am mers la Clinica Privată pentru ca soția mea să fie monitorizată. Ne-au spus că totul este în regulă. Copilul era viu și era bine. Am stat puțin cu soția acolo. O asistentă a ajutat-o să completeze niște hârtii. Apoi eu am venit acasă.

În jurul orei 3-3.30 a avut dureri mari și a apăsat butonul. A așteptat o jumătate de oră până a venit asistenta. Aceasta a dus-o din nou la monitorizare. Atunci nu i-a mai aflat pulsul la copil. Atunci s-au panicat, iar o altă asistentă l-a chemat pe doctor. Mai bine spus l-a trezit pe doctor, pentru că probabil dormea bine mersi.


O jumătate de oră s-au c….. pe ei, iar l-a ora 5.36 m-au sunat să merg că e timpul. Am ajuns în 5 minute acolo și le-a trebuit aproape o oră să cheme o ambulanță. Mi-au spus că așa e protocolul. Au dus-o pe soția mea la Spitalul Județean, unde a născut. Din păcate, primul nostru copil era mort. Era băiețel.

Astăzi, la ora 13.00, am fost la clinică după niște documente, iar ei habar nu au avut ce s-a întâmplat în noaptea de vineri spre sâmbătă în lor. Și pentru asta, medicul ginecolog R.R. e principalul vinovat. El a fost cel care a avut toate analizele și toate ecografiile. El trebuia să știe dacă nu e ceva bine cu sarcina. Termenul care ni l-a spus că ar trebui să nască era 7 octombrie. Ne-a tot amânat. Putea să intervină și totul să fie bine. Nu a făcut-o. Și asistenta e de vină pentru că nu a venit la timp. Nu știu ce a făcut. A dormit și ea probabil. Ăsta e caz de malpraxis.

Sper ca povestea noastră să ajungă să o citească o țară întreagă. Să vadă toți românii ce clinici bune avem în Baia Mare. Nu aș vrea ca nimeni să treacă prin ce trecem noi.

De la clinică nicio explicație. Aștept autopsia, apoi recuperez toate actele și îi dau în judecată. Am vorbit deja cu avocatul și depunem plângeri la poliție, parchet și Colegiul Medicilor. Dar orice mi-ar spune la autopsie eu tot pe medicul ginecolog îl acuz. El e principalul vinovat. A avut totul și nu a făcut absolut nimic. A fost singurul care a știut tot, care a urmărit sarcina. El putea să intervină mai devreme prin cezariană dacă ceva nu era în regulă. Nu trebuia să ne tot amâne. La fiecare control ne spunea că totul este bine. Iar acum pe final ne-a spus să așteptăm. A doua vinovată este asistenta care a venit la jumătate de oră după ce soția a apăsat butonul de panică” ne-a transmis cititorul nostru.


Să mai spunem că maramureșeanul în vârstă de 24 ani trebuia să devină pentru prima dată tată. Soția lui are 28 ani, este bine și a fost externată de la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

Vom reveni cu informații despre acest caz tulburător

(Foto arhivă)

Te-ar putea interesa si

Fost subprefect de Maramureș, Oana Oșanu a fost numită șefă la Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă

Vasile Dale

Barbatul din Craciunesti care a agresat un copil de 10 ani, retinut si pentru viol

Vasile Dale

VIOLENŢĂ ÎN FAMILIE: Bărbat din Bârsana reclama de fiul său că îi agresează mama. La Deseşti un bărbat şi-a bătut soţia şi soacra

Redactie

1 mesaj

Andrei octombrie 16, 2019 at 4:03 pm

Fara sa dati numele clinicii e doar un FAKE NEWS. dar mai intai testati „piata”, daca iese de un contract gros, ramane asa….daca nu atunci mergeti mai deprate! Corect dle Dale? se pot face bani din denorocirea altora! mercenariatul de presa si presa tabloida e in floare…

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult