Sport

ÎNCĂ UN AUR PENTRU MARAMUREŞ: Laura Augustin, locul I la Campionatul de Judo al MAI (FOTO)

Încă o performanță deosebită pentru sportiva maramureșeană Laura Augustin. Judokana, care este și angajată a IPJ Maramureș (23 de ani), a reușit să obțină o nouă medalie.

În perioada 15-17 octombrie, la Călimănești / Căciulata, a avut loc Campionatul de Judo al MAI. 90 de sportivi din cadrul Poliției, Jandarmeriei, Pompierilor, Academiei de Poliție ori Poliției de Frontieră s-au întrecut pentru a-și căuta cei mai buni dintre ei.

Laura Augustin, din cadrul Poliției Ulmeni, a fost singura angajată MAI care a acceptat provocare. Și ghici ce? A obținut încă o medalie, și nu orice medalie, ci de aur! Deja numărul ajunge la 70! Felicitări, Laura Augustin!

„Încă o experiență deosebită în care m-am simțit minunat! Mă bucur că am câștigat încă o medalie importantă”, mi-a declarat Laura Augustin.

Atenție! A fost singura sportivă din Maramureș care a participat la această manifestare, așadar performanța sa este cu atât mai lăudabilă. Oricum, pentru Laura, medaliile sunt la ordinea zile. Mulțumim, Laura!

Te-ar putea interesa si

PANICĂ LA MECIUL DE FOTBAL DINTRE ŞOMCUTA MARE ŞI ZALĂU: Atacantul Sergiu Jurj a rămas inconştient pe gazon timp de câteva minute – foto, video

Redactie

MINIFOTBAL – Rezultatele din etapa a II-a a Campionatului Țării Chioarului (Șomcuta Mare)

Vasile Dale

ATACĂ PROMOVAREA ÎN LIGA 3: Astăzi Progresul Șomcuta Mare a mers în cantonament în Ocna Șugatag

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.