RecomandateTara Lapusului

URMARE CRIMĂ: Pădurarul a fost bătut şi executat în stil mafiot, fiind împuşcat în spate!

Revenim cu noi informaţii despre crima comisă în seara de miercuri, 16 octombrie.

Potrivit ultimelor informaţii, bărbatul din Borcut păzea o pădure privată în zonă. Din nefericire, nu a fost doar împuşcat, ci înainte a fost bătut cu bestialitate.

“Un pădurar a informat faptul că se întâmplase ceva greșit pe sectorul său. A anunțat șeful de district, care, la rândul său, a anunțat poliția. A durat jumătate de oră până când a sosit echipajul de poliție și l-a găsit pe pădurar decedat. Este o zonă dificilă. Este o atmosferă grea, nu vă pot descrie. Este un eveniment incredibil, de o violență extremă. Eu sunt în Maramureș acum, pentru a afla mai multe chestiuni. Vă dați seama? L-au împușcat pe pădurar cu PROPRIA LUI ARMĂ! L-au împușcat în omoplatul drept și nu numai! Liviu Pop a rămas cu trei copii orfani din cauza celor care au furat pădurea. Noi păzim și pădurile private, asta a fost și aici! Pădurea se apără! Rog pe toată lumea să nu mai instinge la violență și să înțeleagă faptul că personalul silvic îngrijește pădurea”, a declarat, pentru Cătă Țineghe, George Mihăilescu, directorul Romsilva.

„A fost vorba despre o îmcăierare aici între hoți și pădurarul care păzea acel canton. Era vorba despre o pădure privată, pe care noi o păzeam, prin acest Ocol Silvic, A fost vorba despre o bătaie. El nu a fost numai împușcat din câte știm noi, ci și i s-a rupt piciorul. A fost un caz de violență fizică extrem de gravă. El a observat ceva în neregulă, a anunțat șeful de district, însă a fost mult prea târziu. Șeful Romsilva este la noi în județ”, a declarat, pentru Cătă Țineghe, Daniel Petcu, directorul Direcției Silvice Maramureș.

Citeşte şi CUTREMURĂTOR / ACTUALIZARE : PĂDURAR ÎMPUȘCAT ȘI ARUNCAT ÎNTR-O RÂPĂ DE HOȚII DE LEMN ÎN COMUNA LĂPUȘ (FOTO EXCLUSIV)


Te-ar putea interesa si

Arbidol ucrainean şi rusesc vândut la tarabe în piaţa agroalimentară din Sighetu Marmaţiei. DSP Maramureş susţine că habar nu are de aşa ceva

Redactie

DSP MARAMUREŞ TACE MÂLC / ACTUALIZARE: Polițiști din IPJ Maramureș infectați cu COVID-19 în timpul misiunilor

Redactie

CAZ SOCANT LA ROHIA: TANAR ELECTROCUTAT PE UN STALP IN TIMP CE INLOCUIA BECURILE ARSE DE PE MARGINEA SOSELEI (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.