Meciul dintre Sport Team Baia MARE şi ASCO CF Baia Mare s-a desfășurat joi, 17.10.2019, pe terenul din Satu Nou de Sus și a fost revanșa la cel disputat între cele două echipe în 13.09.2019, când cei de la ASCO au învins cu 4-3.
De data aceasta, cei care au controlat jocul, în special în prima repriză, au fost cei de la Sport Team, care deschid scorul în min. 8, prin Bogdan Bîrle, iar în min. 20, îl majorează prin Sergiu Fagi, în urma unei lovituri de la 11 m (2-0)

În min. 25, cei de la ASCO reduc din handicap, în urma unei lovituri libere executate peste apărarea gazdelor, iar jucătorul Dan Pop preia balonul și-l învinge pe Darius Mihuț (2-1)

După golul oaspeților, până la finalul primei reprize, gazdele domină meciul și mai înscriu de două ori prin Bogdan Bîrle (4-1).

În repriza secundă, jocul se echilibrează, oaspeți joacă mai pragmatic și în min. 78 reușesc să reducă scorul la 4-2, în urma unei lovituri de la 11 m, acordată de arbitrul Alexandru Bela, scor cu care se încheie partida. Marcator Aurel Azoiței.

Arbitrajul a fost asigurat de Alexandru Bela, Andrea Mărieș și Raul Cormoș.

Echipele:

Sport Team: Darius Mihuț, Florin Frenț, Dorin Avram, Gheorghe Mateaș, Virgil Rațiu, Ionuț Șimon, Daniel Chendrean, Cristian Măgurean, Cristian Bărbos, Sergiu Fagi, Rareș Pop-Popescu, Marius Hindli, Ciprian Coste, Daniel Lupuți, Florin Florea, Alin Gavrilă, Vasile Terec și Bogdan Bîrle.

Antrenor Ioan Marchiș.

ASCO CF: Gabriel Groșan, Cosmin Șomcutean, Marian Mihăilă, Radu Măgurean, Dan Pop, Cătălin Marinca, Vasile Mariș, Aurel Azoiței, Alin Petruș, Ciprian Chelement, Claudiu Perșe, Călin Chira, Vasile Pop și Mircea Bogdan. Antrenor Aurel Azoiței.

Următorul meci pentru Sport Team este revanșa cu cei de la Neighbors Team Baia Mare, care în meciul din 29.08.2019 i-au învins cu 6-5.

loading...
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.