Recomandate

ACTUALIZARE: Trei victime, una inconștientă la Viile Apei. Un șofer din Satu Mare beat criță

Un grav accident de circulație s-a petrecut în urmă cu puțin timp. Trei persoane sunt rănite, dintre care una este inconștientă.

Se pare că în accident sunt implicate două vehicule: un autoturism și un tractor.

Spre locul evenimentului se îndreaptă echipaje medicale ale Ambulanței și SMURD (un echipaj de prim ajutor SMURD, un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă SMURD și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Maramureș).



Actualizare

Echipajele sosite la fața locului au găsit două victime, ambele prezentând contuzii, una dintre ele cu suspiciune de fractură de tibie. Ambele vor fi prezentate de EPA și TIM SMURD la UPU Baia Mare pentru consult, investigații și tratament de specialitate.

Mai mult, unul dintre șoferi fiind testat de polițiști cu aparatul etilotest a rezultat 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat.

ACTUALIZARE: Este complicat şi dificil să conduceţi în stare de ebrietate. Iar consecinţele le suportă uneori cei care se deplasează regulamentar!

Poliţiştii din Seini au intervenit sâmbătă la un accident de circulaţie cu victimă, produs sâmbătă în localitatea Viile Apei.

Verificările efectuate au relevat că un sătmărean de 47 de ani, care conducea un autoturism, a pătruns pe contrasens şi a acroşat un tractor agricol condus regulamentar de un bărbat de 52 de ani. În urma impactului, o pasageră din autoturism a suferit leziuni corporale şi a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, constatându-se că bărbatul care a condus autoturismul avea o concentraţie de 0.92 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză se efectuează cercetări privind săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul cu alcoolemie peste limita legală și vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

IMAGINI INFIORATOARE LA ARINIS: CAL BICIUIT PANA LA LESIN DE STAPANI FARA NICIUN PIC DE MILA (FOTO/VIDEO – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

FOTO/VIDEO EXCLUSIV: Accidente și trafic infernal pe DN18 în pasul Gutâi. Intervenție dificilă și la Borșa – ACTUALIZARE

Vasile Dale

ACCIDENT LA IEŞIREA DIN BERINŢA: O tânără de 20 de ani a derapat şi a ajuns cu mașina în şanţ

Redactie

1 mesaj

Ionut octombrie 20, 2019 at 12:30 am

Cam exagerat articolul. Si putin nestiutor publicantul. Probabil nici nu q fost la fata locului.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult