Maramuresul IstoricRecomandate

FOTO INCREDIBIL / SĂLIȘTEA DE SUS: Și-a făcut casă din lemn în jurul stâlpului de electricitate. Are oare autorizație de construcție?

O fotografie postată pe facebook face senzație în mediul online. Un gospodar din orașul maramureșean Săliștea de Sus a ridicat o construcție de lemn în jurul unui stâlp de electricitate.

Practic stâlpul iese prin acoperișul noii construcții.

Culmea este că stâlpul respectiv aparține rețelei naționale de furnizare a energiei electrice și este imposibil ca vreo instituție să emită autorizație de construcție. Oricând o mică scântei de exemplu la rețeaua electrică poate provoca o adevărată tragedie.



”Construcție în Săliștea de Sus! Eu mă gândesc de unde are autorizație de construcție! Nu cred că funcționarii de la Primărie sunt corupți Dar dacă nu sunt corupți, sunt proști! Sunt curios care este varianta lor” scrie internautul.

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Inconștienții de la volan – Fac orice pentru a-și urca videoclipurile pe TIK-TOK. Poliția când îi va lăsa fără permis?

Vasile Dale

INTERVENŢIE: VIDEO – Echipa Salvamont Maramureş intervine la Budeşti pentru salvarea unui bărbat accidentat cu o maşină 4×4 (ACTUALIZARE)

Redactie

IMAGINI DE COŞMAR: Case îngropate de nămeţi în Borşa și Firiza. Se intervine cu freza (FOTO, VIDEO – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult