BREAKING NEWSEvenimentNationalRecomandate

CUTREMURĂTOR – FOTO/VIDEO EXCLUSIV: Accident mortal pe drumul spre Cavnic. Motociclist, autoturism și ambulanță implicate

Un accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp pe drumul Baia Sprie – Cavnic, pe raza localității Șurdești.

Din primele informații se pare că în accident au fost implicate trei vehicule: o motocicletă, un autoturism și o autosanitară a Serviciului Județean de Ambulanță Maramureș.

ACTUALIZARE

Motociclistul a fost preluat de un echipaj SMURD și a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.



Conform unor informații primite de la fața locului se pare că șoferul autoturismului s-a lovit lateral de autosanitara Serviciului Județean de Ambulanță după ce un motociclist a intrat în plin în mașina care circula din sens opus. Menționăm că informațiile încă nu au fost confirmate.

Cert este faptul că motociclistul este din județul Sălaj și acum este la UPU Baia Mare.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Din păcate încă un tânăr a decedat în urma unui accident rutier produs în această după amiază, la ieșire din localitatea Şurdești. La doar 29 de ani, un motociclist care a efectuat o depășire neregulamentară și a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus, a suferit leziuni incompatibile cu viața. Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările.

Practic, motociclistul, domiciliat în Zalău, a efectuat manevra de depășire a unei autoutilitare, a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de un sighetean de 30 de ani, care la rândul lui a pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu un autovehicul al Serviciului de Ambulanță. Motociclistul a fost transportat la spital unde, la scurt timp a decedat. Conducătorii auto nu se aflau sub influența alcoolului.

ACTUALIZARE

Ultima postare pe pagina de soc ializare a tânărului motociclist din Zalău era din județul Maramureș. Fusese să vadă Lacul Albastru din Baia Sprie. ”Ultima zi de concediu!” și-a intitulat postarea. Vasile M. și-a aniversat ziua de naștere în urmă cu 12 zile (8 octombrie)

Te-ar putea interesa si

A MINȚIT – Biciclist lovit de un Lexus înmatriculat în Republica Moldova. Șoferul a fugit și a fost prins în Satu Mare. Totul a fost o minciună (actualizare)

Vasile Dale

ACTUALIZARE: DJ 188 inundat, trafic restricționat temporar între Vișeu și Bogdan Vodă (FOTO)

Vasile Dale

TRAGEDIE ÎN DANEMARCA: ROMÂN UCIS ȘI ARUNCAT ÎN FAȚA POLIȚIEI DIN ODENSSE

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult