Pe principiul „graba strică treaba”, un șofer a trecut pe lângă moarte ca prin urechile acului. Totul s-a întâmplat pe Drumul Național 1C, la ieșirea din localitatea Lăpușel, scrie ActualMM.

Un șofer aflat în trafic a înregistrat întregul moment cu camera de bord montată în autoturism. Șoferul unei autoutilitare înmatriculată în Republica Moldova a intrat într-o dublă depășire pe linie continuă.
Dacă depășirea primului autoturism a fost cu noroc, în încercarea de a depăși al doilea autoturism șoferul autoutilitarei a fost la un pas să provoace o tragedie. Șoferul a intrat în depășire, deși din contrasens venea un TIR. Numai norocul și faptul că atât șoferul TIR-ului cât și cel al autoturismului pe care încerca să îl depășească autoutilitara au tras de volan spre marginea drumului, au fost factorii care l-au salvat pe șoferul moldovean.

Una peste alta, teribilismul la volan a fost mereu o problemă de actualitate pe drumurile patriei. Din nefericire, observăm că fenomenul se extinde rapid în Maramureș iar autoritățile par să nu reușească să găsească soluția prin care să îl combată.


Adrian Barbur / ActualMM

Sursă video: Ionuț Mihai Marișca

loading...
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.