BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

ACTUALIZARE / IPJ MARAMUREŞ ŞI STS REACŢIONEAZĂ: Șoferul inconștient a fost identificat (VIDEO)

„Referitor la articolul dumneavoastră intitulat “Au cerut sprijin la 112. Credeți că l-au primit?” vă comunicăm faptul că IPJ Maramureș apreciază orice inițiativă a cetățenilor de a semnala evenimente de competența poliției.

În ceea ce privește conținutul articolului dumneavoastră, dorim să precizăm că apelul la care faceți referire a fost preluat de către SNUAU 112, iar datele privind mașina implicată în eveniment au fost transmise de îndată structurii de poliție competente teritorial.

De asemenea, precizăm faptul că a fost identificat conducătorul auto, care a fost citat la poliție, iar verificările continuă pentru lămurirea tuturor împrejurărilor semnalate și dispunerii măsurilor legale”, transmit reprezentanţii IPJ Maramureş.

ACTUALIZARE – SERVICIUL DE TELECOMUNICAŢII SPECIALE

PRECIZARE

În urma publicării materialului INDIFERENȚĂ LA 112/ MARAMUREȘ – Au reclamat un șofer indisciplinat în trafic, însă autoritățile nu au intervenit, pentru corecta informare a cititorilor dumneavoastră, vă adresăm rugămintea de a actualiza informaţiile, ţinând cont de următoarele:

Din verificările efectuate la Centrul unic pentru apeluri de urgență Maramureș, schimbul de informații, transpus în materialul video publicat pe site-ul dumneavoastră, este purtat între apelant și dispecerul agenției specializate de intervenție și nu cu operatorul 112 al STS, care a preluat și a transferat apelul conform procedurilor de operare și normelor în vigoare.

Vă comunicăm faptul că personalul STS din cadrul Centrelor unice pentru apeluri de urgență sunt operatori 112, iar aceștia, după obținerea datelor personale ale apelantului/victimei şi stabilirea responsabilităților pentru soluționarea evenimentului semnalat, conform indexului de incidente, apelează și transferă fișa de caz și legătura de voce cu apelantul către dispecerii agențiilor specializate de intervenție (Poliție, Jandarmerie, Ambulanță, Pompieri – SMURD).

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

VIDEO EXCLUSIV: Michel din Băița Băii (Maramureș) a fost snopit în bătaie de ciobani. Legenda mondială în lumea motocicliștilor spune că va iubi în continuare România

Vasile Dale

FOTO: Impact între două autoturisme la Sighetu Marmaţiei

Redactie

GALERIE FOTO: Polițist de frontieră din Sighet – cultivator și traficant de droguri. A încercat să fugă de mascați, sărind pe geamul apartamentului

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.