Eveniment

INFRACŢIUNI RUTIERE: Depistat de două ori conducând fără permis, alcoolemii record în Cavnic şi Baia Sprie

În baza probatoriului administrat, poliţiştii din Baia Sprie au dispus reţinerea pentru 24 de ore a unui tânăr de 22 de ani din oraş, cercetat pentru conducere fără permis.
Iniţial, tânărul a fost depistat de poliţişti la data de 09 septembrie a.c., în timp ce conducea un autoturism fără a deţine permis. Duminică, 20 octombrie, în timp ce efectuau activităţi de patrulare, poliţiştii l-au observat din nou, pe acelaşi tânăr, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ignişului din oraş. La momentul respectiv nu a oprit la semnalele poliţiştilor, fiind urmărit şi prins la scurt timp pe strada Câmpului din oraş.
Ieri, 22 octombrie, acesta a fost reţinut pentru 24 de ore şi depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Maramureş, urmând a fi prezentat instaneţi cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii lui activităţi infracţionale.

Alcoolemii record constatate ieri de poliţişti

Teoretic, toţi şoferii ştiu că alcoolul la volan este interzis. Practica însă, vine să confirme faptul că unii şoferi ignoră această regulă, conducând autoturisme pe drumurile publice în stare avansată de ebrietate. Ieri au fost constatate două astfel de cazuri.
Recordul zilei: 1.45 mg/l alcool pur în aerul expirat. Este vorba despre un tânăr de 32 de ani, din Cavnic, care nici nu deţine permis de conducere.
În încercarea lui de a conduce un autoturism pe strada Zmeurei, din Cavnic, acesta a acroşat o autoutilitară cu care se efectuau lucrări de asfaltare.
Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere și cu o alcoolemie în sânge mai mare de 0.80 g/l alcool pur în sânge.

Tot ieri, poliţiştii din Baia Sprie care efectuau activităţi de supraveghere a traficului rutier pe raza localităţii Şurdeşti, au oprit pentru verificări un autoturism condus de un bărbat de 56 de ani, din Cavnic. Întrucât emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1.14 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Şi în acest caz poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările urmând a dispune măsuri legale.

32 de autovehicule conduse pe raza oraşului Dragomireşti, verificate de poliţişti

Marţi, 22 octombrie, poliţiştii oraşului Dragomireşti împreună cu cei din cadrul Secției 2 Poliție Bogdan Vodă au organizat o acţiune, în colaborare cu reprezentanţi ai Registrului Auto Român Maramureş, pe D.J.186.
În cadrul activităţilor au fost oprite pentru verificări 32 de autovehicule, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate 10 sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 3500 de lei.
Totodată, ca măsură complementară, poliţiştii au ridicat patru certificate de înmatriculare.

Te-ar putea interesa si

ACŢIUNI CU RAR-UL: Şapte certificate de înmatriculare reţinute la Ocna Şugatag

Vasile Dale

EXCLUSIV / ACTUALIZARE VIDEO: Grupare de traficanți de droguri anihilată de DIICOT la Sighetu Marmației. 6 audiați, unul arestat preventiv

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Scandal la ”Castaniada” cu castane ”Made IN ITALIA – Participanții au ”udat” toate cotloanele, mizerie de nedescris. 500.000 euro și-au ”luat zborul”

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.