Eveniment

PROBLEME LA CFR: Întârziere de trei ore la un tren de pe ruta Baia Mare – București

O nouă zi, alte probleme pe căile ferate. Un tren care venea din Baia Mare spre Bucureşti a avut o întârziere de trei ore după o defecţiune tehnică la locomotivă. De avarie au fost afectaţi şi zeci de pasageri care au plecat aseară din Capitală spre Constanţa. Preluaţi de aceeaşi garnitură, au suferit şi ei aceeaşi întârziere.

Cursa Inter Regio 1746 trebuia să ajungă din Baia Mare, prin Brașov, în București la ora 19:43. Aceeaşi garnitură urma apoi să plece către Constanța, la câteva minute după ora 20.

Abia aproape de miezul nopţii s-a pus însă în mişcare. Pe parcursul celor aproape 3 ore oamenii nu au primit nicio explicație, însă oficialii CFR spun că de vină ar fi fost pantograful locomotivei care s-ar fi rupt undeva în apropierea localității Războieni.

Navetiștii spun că astfel de incidente apar des.

Probleme similare în Gara de Nord au fost și în urmă cu trei luni, atunci când din cauza unei defecțiuni, 1.500 de oameni au rămas blocați pe peroane și în vagoane preț de trei ore. De altfel, Observator a difuzat o serie de reportaje care arată starea jalnică a infrastructurii CFR.

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT TERIBIL: IMPACT VIOLENT INTRE UN AUTOTURISM SI UN TIR. O FEMEIE INCARCERATA PE DN1C (VIDEO)

Vasile Dale

Deși avea un bebeluș de 10 luni în brațe, și-a înjunghiat concubina în zona Gării CFR din SEINI apoi a fugit. A fost arestat preventiv (actualizare)

Vasile Dale

FOTO, VIDEO EXCLUSIV: Un motociclist s-a izbit de un stâlp la Poienile de Sub Munte – ACTUALIZARE

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.