Important

FOTO: Exerciţiu de salvare la Şuior, cu salvamontiştii maramureşeni

Salvatorii montani ai Serviciului Public Județean Salvamont Maramureș au participat, recent, la o sesiune de pregătire medicală în stațiunea Şuior, Mogoșa. Alături de salvatorii montani profesioniști au fost prezenți atât voluntari, salvatori montani cât și aspiranți ai SPJ Salvamont Maramureș.

Exercițiul complex a fost condus de Cristian Căldăraru, paramedic – instructor al DSU, arbitru – evaluator internațional al echipelor de salvare (acesta participând că membru în cadrul comisiei de evaluare la Campionate Mondiale de Salvare) și totodată unul dintre profesioniștii care participa regulat la examenele în vederea atestării salvatorilor montani la Școală Națională Salvamont România.

„A fost o zi lungă și plină în care s-au derulat diferite scenarii ale unor accidente în zona montană. Pregătirea și exercițiile au fost excelent executate de toți cei implicați. O experiență deosebită și o reușită. Îi mulțumim prietenului și profesionistului Cristian Căldăraru pentru amabilitatea și disponibilitatea de care a dat dovadă și cu siguranță rezultatele bune din multe dintre acțiunile viitoare i se vor datora și lui”, declară reprezentanţii Salvamont Maramureş.

Foto Salvamont Maramureş

Te-ar putea interesa si

Ghidul cumpărătorului pentru seria S21 de la Samsung

Vasile Dale

BUN RECUPERAT: A găsit un telefon şi l-a băgat în buzunar. Poliţiştii din Tăuţii Măgherăuş l-au depistat în doar jumătate de oră

Vasile Dale

COMUNICAT SPITALUL JUDEŢEAN DE URGENŢĂ BAIA MARE: În atenţia pacienţilor internaţi şi aparţinătorilor

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult