Sport

CAMPIONATUL MONDIAL DE ALERGARE DE ANDURANŢĂ 24 DE ORE: Radu Roman, de la SPF Sighet, locul 31 la categoria sa de vârstă

Localitatea franceză Albi a găzduit, în perioada 26-27 octombrie 2019, o nouă ediție a Campionatului Mondial de alergare de 24 de ore. Situat la 85 de kilometri NE de Toulouse, localitatea Albi a găzduit în 2016 întrecerile Campionatului European de alergare de 24 de ore, iar acum a primit sportivi din întreaga lume.

România a fost reprezentată la această competiție de nouă sportivi, cinci la masculin și 4 la feminin.

Cu distanța de 201,696 km, poliţistul de frontieră Radu Roman, de la SPF Sighetu Marmației, a încheiat Campionatul Mondial de Alergare de Anduranță 24 ore din Albi – Franța ocupând poziția 31 la categoria de vârstă și 95 la general. În concursul pe echipe tricolorii au ocupat locul 20.

Te-ar putea interesa si

REVOLTA UNUI CAMPION MONDIAL: Copiii obligați să asculte IMNUL SECUIESC la Campionatul Național de Înot de la Miercurea Ciuc (VIDEO)

Vasile Dale

HAOS ÎN FOTBAL: 15 jucători de la Recea, confirmaţi pozitiv. Meciul de la Buzău a fost amânat. Se suspectează că testele sunt făcute de mântuială

Redactie

VICTORIE ÎN ULTIMA SECUNDĂ – HCM Baia Mare câștigă în deplasarea de la Fleury

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.