Eveniment

RECEA: Nu deţine permis şi a consumat alcool înainte de a conduce. A ajuns cu autoturismul în gard

Aseară, la ora 21:38, poliţiştii din Recea au fost sesizați de către S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că pe strada Uliţa Mare din localitate s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale, iar conducătorul auto refuză să coboare din autoturism.
La fața locului poliţiştii au constatat că un tânăr de 22 de ani, din comuna Recea, care nu posedă permis de conducere, a condus un autoturism, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a ajuns în gardul unui imobil. În urma impactului au rezultat pagube materiale, din fericire nicio persoană nu a fost rănită.
Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1.09 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Dr. Constantin Opriș din Baia Mare unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

11 certificate de înmatriculare retrase de poliţiştii din Tăuţii Măgherăuş

Ieri, 30 octombrie, între orele 09:30 – 15:30, poliţiştii din cadrul Poliției orașului Tăuții Măgherăuș au desfăşurat o acţiune împreună cu reprezentanți ai Registrului Auto Român Maramureș.
Poliţiştii au verificat 40 de autoturisme şi pentru neregulile constatate au aplicat 31 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 7 000 de lei.
Totodată, pentru defecţiuni tehnice au fost reţinute 11 certificate de înmatriculare, au fost reţinute două plăcuţe de înmatriculare, iar în cinci cazuri s-a dispus şi reţinerea permisului de conducere.

Siguranţa pietonilor pusă în pericol de… alcool!

Poliţiştii au intervenit ieri după amiază la un accident de circulaţie produs pe D.N.18B, pe raza localităţii Copalnic Mănăştur.
Verificările poliţiştilor care au intervenit la faţa locului au relevat că o femeie de 40 de ani, care conducea un autoturism, a surprins un pieton care, fiind în stare avansată de ebrietate, s-a dezechilibrat şi a pătruns pe partea carosabilă.
Ambii participanţi la traficul rutier au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero în cazul conducătoarei auto şi 1.37 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul pietonului.
Bărbatul, rănit în urma impactului, a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.
A fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările.

Te-ar putea interesa si

INTERVENŢIE SALVAMONT: Două persoane s-au rătăcit cu ATV-urile într-o zonă a vârfului Troian

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Băiețel de 12 ani rănit într-un fier ieșit din trotuar în parcul Mara din Baia Mare. Părinții dau în judecată Primăria Baia Mare

Vasile Dale

II VOR TRIMITE LA MOARTE INAINTE DE CRACIUN: DOI TINERI DIN IRAK CAZATI LA SOMCUTA MARE URMEAZA A FI DEPORTATI. PENTRU DEZERTARE DIN ARMATA II VOR UCIDE (EXCLUSIVITATE – VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.