BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

ACCIDENTE: Șofer beat și fără permis din Poienile de Sub Munte ajuns cu mașina în gard. Pieton beat accidentat la Vișeu de Jos

Repedea: Șofer beat și fără permis

Ieri dimineaţă, în jurul orei 05.00, poliţiştii au intervenit la un accident de circulaţie produs pe raza comunei Repedea. La faţa locului s-a stabilit că un tânăr de 23 de ani, din Poienile de sub Munte, care conducea un autoturism, pe fondul neadaptării viteze la condiţiile de drum în curbă a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit de un gard. În urma impactului, conducătorul auto a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

În urma verificărilor efectuate poliţiştii au stabilit că acesta nu deţine permis de conduecre pentru nicio categorie de autovehicule iar testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentraţie de 0.59 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările.

VIȘEU DE JOS: Pieton beat criță lovit de mașină

Tot ieri, la ora 18.30, poliţiştii au intervenit la un accident de circulaţie produs pe raza comunei Vişeu de Jos. Un bărbat de 42 de ani, care conducea un autoturism, a surprins şi accidentat un pieton de 40 de ani, angajat neregulamentar în traversarea părţii carosabile. Pietonul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Ambii participanţi la trafic au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero în cazul conducătorului auto şi 1.08 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul pietonului. Poliţiştii continuă cercetările.

Sighetu Marmaţiei şi Ocna Şugatatg –  poliţiştii au acţionat pentru a se asigura că şoferii vor ajunge în siguranţă la destinaţie

Preocupaţi de siguranţa participanţilor la traficul rutier, fie şoferi, pasageri, pietoni, poliţiştii organizează zilnic activităţi pentru depistarea celor care pun în pericol siguranţa pe drumurile publice.

Ieri, între între orele 07.00-15.00, poliţiştii Secției 5 Poliție Rurală Ocna Şugatag au oprit pentru verificări mai multe autoturisme conduse pe raza de competenţă. Pentru neregulile pe care le-au constatat au aplicat 30 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 10 000 de lei. Pentru efectuarea unor depăşiri neregulamentare au fost reţinute patru permise de conducere şi de asemenea, au fost retrase trei certificate de înmatriculare şi tot atâtea seturi de plăcuţe cu numere de înmatriculare.

În cadrul aceleiaşi acţiuni poliţiştii au depistat un bărbat de 62 de ani, din Baia Sprie, care conducea un autovehicul pe raza localităţii Mara, chiar dacă avea dreptul de a conduce suspendat. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările.

Şi poliţiştii din Sighetu Marmaţiei au organizat ieri o acţiune, pentru depistarea bicicliştilor care nu respectă regulile de circulaţie. În cadrul activităţilor desfăşurate pe străzile din municipiu au fost aplicate 35 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 6 000 de lei.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Ursul care a terorizat zile în şir un sat a fost prins si va fi relocat. Animalul a fost cărat cu roaba, după ce a fost tranchilizat

Redactie

MARȚEA INCENDIILOR: Şapte incendii în 24 de ore. O familie din Băiuţ a rămas fără acoperiș deasupra capului în prag de iarnă

Redactie

BILANŢ CORONAVIRUS 8 APRILIE: Judeţul Maramureş are 41 de bolnavi

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.