BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

FOTO / VIDEO EXCLUSIV: Incendiu violent în Târgu Lăpuş (ACTUALIZARE)

Un incendiu violent a izbucnit la Târgu Lăpuş, la ieşirea spre Dămăcuşeni, la fabrica de prelucrare a lemnului Taparo.

Mai multe echipaje de pompieri din localităţile din zonă se îndreaptă spre locul incendiului. Au fost solicitaţi şi pompierii din Baia Mare.

Actualizare – ISU Maramureş

Incendiu la firma de prelucrare a lemnului din Târgu Lăpuş. Din primele informaţii, ard un ciclon de depozitare a rumeguşului şi utilaje diverse.



Video: Andrei Bozga pentru www.vasiledale.ro

La faţa locului intervin forţe de la Pichetul de Pompieri Tg. Lăpuş – 2 echipaje, 1 echipaj SVSU Tg. Lăpuş, un echipaj SVSU Lăpuş, iar in sprijin s-au deplasat doua echipaje de stingere de la Detaşamentul de Pompieri Baia Mare.

ACTUALIZARE – ISU Maramureş

Pompierii Pichetului Târgu Lăpuș au acționat ieri seară la localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o firmă de prelucrare a lemnului din oraș. Incendiul a fost anunțat puțin înainte de ora 20.30, iar intervenția s-a finalizat în jurul orei 02.20.

​Flăcările au fost observate întâi la un ansamblu ciclon-siloz de depozitare a rumegușului. În ciuda eforturilor celor două echipaje de stingere cadrul Pichetului de Pompieri Târgu Lăpuș și ale personalului Serviciului Privat pentru Situații de Urgență al firmei, incendiul s-a extins la o hală din apropiere. În sprijin s-au deplasat două echipaje de la Detașamentul de Pompieri Baia Mare.

La intervenție au participat și câte un echipaj de stingere de la Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență din Târgu Lăpuș, comuna Lăpuș și comuna Băiuț. La fața locului a fost prezent și echipajul S.M.U.R.D. de prim ajutor, din cadrul Pichetului de Pompieri Târgu Lăpuș.

​În incendiu au ars o hală de producție, în suprafață totală de circa 2000 de metri pătrați, utilaje și instalații tehnologice. La fața locului s-a deplasat astăzi o comisie mixtă formată din specialiști ai Inspecției de Prevenire din cadrul I.S.U. Maramureș și ofițeri ai Inspectoratului Județean de Poliție Maramureș, pentru stabilirea cauzei probabile de incendiu. Comisia analizează mai multe ipoteze, iar cercetarea va fi finalizată printr-un raport tehnico-științific.

Te-ar putea interesa si

Arestat: Fostul sef al Politiei Rutiere Sighet rezolva accidente rutiere pentru 1.100 euro

Vasile Dale

EXCLUSIV CITITORI: FALIMENT LA CS MINAUR BAIA MARE? – Fotbaliștii puși să își rezilieze contractele! Sunt neplătiți de două luni

Vasile Dale

EXCLUSIV: Șoferul care a ucis un biciclist la Lucăcești și a fugit a fost arestat pentru 30 de zile. Avea peste 2,20 grame alcool pur în sânge. Și biciclistul era beat

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult