Eveniment

BRACONAJ LA TĂUŢII MĂGHERĂUŞ: A vânat fazani, deşi avea autorizaţie doar pentru raţe

Un vânător care a vânat fazani deşi pe autorizaţia de vânătoare scria raţe, este cercetat de poliţişti pentru comiterea infracţiunii de braconaj.

Ieri, 6 noiembrie, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase împreună cu cei de la Poliţia Tăuţii Măgherăuş au acţionat pentru prevenirea braconajului pe raza de competenţă.

În cadrul acţiunii au identificat un bărbat în vârstă de 68 de ani, din Tăuţii Măgherăuş, aflat la volanul unui autoturism în care poliţiştii au descoperit un exemplar de interes cinegetic din specia fazan, mort.

Din primele cercetări rezultă că bărbatul avea eliberată pe numele lui, o autorizaţie de vânătoare valabilă pentru fondul nr 34 Cicârlău şi având înscris ca drept de recoltă patru bucăţi din specia raţă mare.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de braconaj şi i-au ridicat bărbatului autorizaţia de vânătoare, arma de vânătoare, şi permisul de vânătoare, în vederea continuării cercetărilor.

Te-ar putea interesa si

FARSĂ: De ziua lui, un tânăr din Baia Mare s-a trezit cu mașina acoperită cu 700 de metri de folie și înscrisuri “FBI”

Redactie

GALERIE FOTO ACTUALIZARE: Accident cu victimă încarcerată în Cavnic, în apropierea pârtiilor de schi

Vasile Dale

ACCIDENT RUTIER ÎN CURTEA ȘCOLII: O elevă și-a parcat mașina lovind un elev de la Liceul Nemeth Laszlo din Baia Mare (exclusiv)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.