Eveniment

ACŢIUNE DE SALVARE / ACTUALIZARE: Salvamontiştii recuperează o femeie care a căzut şi şi-a rupt piciorul în zona Cerneşti (GALERIE FOTO)

Salvamontiştii maramureşeni au fost solicitaţi in dupa-amiaza zilei de vineri pentru recuperarea unei femei ranite, care, aflata in padure impreuna cu sotul ei la cules ciuperci a suferit un accident lovindu-se la membrul inferior. Se pare că are fractura de tibie/peroneu.

Zona in care s-a produs accidentul este undeva intre Brebeni si Magureni in valea Babii.

Echipa de prim raspuns impreuna cu echipa de suport a Salvamont Maramures se deplaseaza la locul accidentului. Datorita terenului accidentat si distantei pana la zona de acces auto acestea vor fi nevoite sa utilizeze echipamentele de transport din dotare.

Actualizare

Salvamontistii impreuna cu un echipaj de pe ambulanta au ajuns la persoana accidentata si i s-a acordat primul ajutor, apoi a fost transportata, cu targa UT2000 (targa folosita pentru transportul persoanelor accidentate in zone dificile ) pana la ambulanta, de unde cu ambulanta a fost dusa la cea mai apropiata unitate medicala.

Te-ar putea interesa si

NU A AVUT NOROC: UN BĂRBAT DIN CÂMPULUNG LA TISA A FURAT UNELTE ŞI SCULE DINTR-UN GARAJ. A FOST PRINS DE POLIŢIŞTI DATORITĂ UNEI DEPĂŞIRI NEREGULAMENTARE

Vasile Dale

ULTIMA ORA: PERSOANA GASITA DECEDATA INTR-O PENSIUNE DIN BAIA MARE (FOTO)

Vasile Dale

IMPACT VIOLENT: O TANARA A FOST LOVITA DE O MASINA IN TIMP CE TRAVERSA REGULAMENTAR BD DECEBAL (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.