BREAKING NEWSNationalRecomandate

EXCLUSIV VIDEO CAMERĂ ASCUNSĂ / REVOLTĂTOR: Opt copii inhalând aurolac sub ochii polițiștilor. ”O să îi alungăm imediat doar să mănânce băieții!”, spun polițiștii

Un maramureșean a surprins imagini video incredibile dar și un dialog halucinant a fost înregistrat astăzi, 9 noiembrie 2019, în jurul orei 16.30 în Gara CFR Brașov.

”Eu vreau o Românie mai bună pentru copilul meu. Eu pot să îndur și mai grele, dar nu vreau că el să cunoască această față a țării mele. Îndur eu și generația mea din 1989. Eu nu pot să tac pentru că #TăcereaUcideGenerații! Am simțit că deși o să cer ajutorul polițiștilor aceștia nu vor face nimic” este mesajul primit de la maramureșeanul nostru.

A sesizat poliția însă tot el a fost cel legitimat

Opt minori stăteau pe o bancă în fața gării și inhalau prenadez din pungi. Conform cititorului nostru, un echipaj de poliție a trecut prin zonă ignorându-i.



”Aș vrea să arăt ce se întâmplă în fața Gării din Brașov, cu stau aurolacii cu pungile în gură și apoi o să merg să îi întreb pe polițiști. O să îi întreb fără să știe de ce nu îi ia nimeni să îi ducă de aici. Mă duc spre gară să îi întreb pe polițiști”.

A urmat un dialog halucinant între maramureșean și mai mulți polițiști.

Maramureșean: – Bună ziua. Am o întrebare la dvs. În fața gării este plin de aurolaci.

Polițiști: – Da.


Maramureșean: Copilul meu nu e aici momentan, dar dacă o să fie aici și o să vadă ce o să creadă? Dvs sunteți cei care trebuie să ne protejeze pe noi cetățenii.

Polițiști: Ok.

Maramureșean: Puteți măcar să îi duceți de aici? Nu vă supărați că vin să vă întreb.

Polițiști: Chiar ne bucurăm că ne puneți această întrebare.

Maramureșean: Măcar să îi luați de aici. Sunteți Poliția, trebuie să faceți ceva. Nu îi lăsați. Sunt aurolaci acolo chiar în fața gării. Vin oameni cu copii mici, copiii o să vadă.

Polițiști: Toată ziua îi alungăm. Nu putem să îi luăm de ureche și să îi ducem în altă parte.

Maramureșean: Dar cine poate atunci?

Polițiști: Nu îi primește nimeni nicăieri. Nu ai unde să îi duci! Șapte copii am dus aseară la Centru. O să îi alungăm imediat. Să mănânce băieții.

Maramureșean: Îmi cer scuze dacă vă deranjez. Să nu credeți că am ceva cu dumneavoastră. Dar mi se pare. Ajung prima dată în gara asta. Nu sunt de aici. Dar nu mi se pare normal ca băiatul meu să vadă așa ceva.

Polițiști: Așa e în fiecare zi. E o chestie de normalitate aici.

Maramureșean: Nu e normal așa ceva.

Polițiști: Spuneți-mi că îi i-au acum și îi duc. Unde să îi duc? Vă întreb eu. Primăria nu îi primește. Nu face nimeni nimic. Avem boschetari, nu ai unde să îi duci. Dacă îi iei nu ai unde să îi duci. Mergem la ei îi fugărim”.

Continuarea discuției în materialul video de mai jos

Te-ar putea interesa si

BOTIZA: O rulotă de tip fast food a luat foc după ce a explodat. Cinci victime cu arsuri, printre ei și o fetiță de 3 ani (video/actualizare)

Redactie

MAREA PRONUNȚARE VAI FI în 24 noiembrie, într-o zi de VINERI! Primarul din Baia Mare, ”la braț” cu 3 avocați noi la Curtea de Apel Cluj

Vasile Dale

NEATENŢIA UCIDE: Pieton neatent lovit mortal de o maşină la Borşa

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult