Eveniment

INFRACŢIUNI RUTIERE: Beţi la volan, fără permis de conducere, sancţiuni de circa 3.000 de lei aplicate de poliţişti

Cum este să conduci în stare avansată de ebrietate? În primul rând periculos şi riscant! Alcoolul poate crea traume ireparabile în familiile participanţilor la trafic! A conduce înseamnă în primul rând a fi responsabil!
Cea mai recentă acţiune a poliţiştilor Serviciului Rutier Maramureş a dus la identificarea unei persoane care a urcat la volanul unui autoturism după ce a consumat o cantitate însemnată de alcool.
Este vorba despre un bărbat de 42 de ani, oprit de poliţişti în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Independenţei, dinspre Baia Mare spre Tăuţii Măgherăuş. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că avea o concentraţie de 1.31 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea de probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările urmând ca la finalizarea lor să propună măsuri legale.

Cercetat pentru infracţiuni rutiere, reţinut pentru 24 de ore de poliţişti

Ieri, 11 noiembrie, poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare au dispus reţinerea pentru 24 de ore a unui tânăr care a comis infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

Băimăreanul, de 30 de ani, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Bucureşti din Baia Mare, în cadrul unei acţiuni desfăşurată în noaptea de sâmbătă spre duminică de poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare. Întrucât verificările poliţiştilor au relevat că acesta nu deţine permis de conducere şi avea o concentraţie de 0.78mg/l alcool pur în aerul expirat, pe numele lui a fost întocmit dosar penal.
Tânărul urmează a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Poliţiştii continuă cercetările.

Poliţiştii Secției 6 Poliţie Rurală Sarasău au continuat acţiunile pe drumurile publice

După ce în week-end au aplicat mai multe sancţiuni pentru abateri de la regimul circulaţiei pe drumurile publice, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Sarasău au fost din nou prezenţi pe principalele artere de circulaţie de pe raza de competenţă.
Ieri, între orele 10.00 – 14.00, au fost oprite pentru verificări mai multe autoturisme conduse pe D.N. 18 și D.N. 19, pe raza localităţilor Tisa, Rona de Jos, Rona de Sus, Sarasău, Câmpulung la Tisa, Săpânța, Remeți.
35 de şoferi au fost verificaţi, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate 12 sancţiuni contravenţionale, cele mai multe pentru neutilizarea centurii de siguranţă. Valoarea amenzilor aplicate ieri a fost de aproximativ 3.000 de lei.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Lemn tăiat legal sau ilegal la ȘATRA? Buștenii transportați cu TIR-urile pe un drum recent reabilitat dar interzis pentru vehicule peste 7,5 tone

Vasile Dale

VIDEO EXCLUSIV: Ţigancă de 15 ani, cu un bebeluş în braţe, prinsă la furat în Kaufland

Redactie

EXCLUSIV: Jurnalistul fake săltat şi băgat în arestul IPJ. Şantaja o femeie din Baia Mare cu poze compromiţătoare (actualizare)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.