Important

ACŢIUNI LA NIVEL EUROPEAN: Controale în trenurile de persoane şi marfă, în staţiile şi triajele feroviare (FOTO)

În perioada 13-14 noiembrie 2019, Poliția Română, prin Direcția de Poliție Transporturi, participă la o acțiune organizată la nivel european, în scopul protejării cetățeanului și asigurării integrității infrastructurii critice.

În această perioadă, polițiști din cadrul structurilor de transporturi, ordine publică, rutieră și investigații criminale acționează pentru prevenirea și combaterea furturilor de componente de la infrastructura critică (transportul feroviar, telecomunicaţii, aprovizionarea cu electricitate, petrol şi gaze naturale, transport şi depozitare carburant etc.), a faptelor săvârșite cu violență, depistarea migranţilor ilegali şi verificarea legalităţii transportului/depozitării mărfurilor periculoase.

Poliţiştii acționează în trenurile de persoane şi marfă, în staţiile şi triajele feroviare, precum şi în alte zone cu un nivel criminogen ridicat pe linia infracţiunilor vizate. De asemenea, sunt vizate mai multe obiective economice care gestionează infrastructuri critice.

Totodată, sunt efectuate verificări şi la centrele de colectare materiale feroase şi neferoase adiacente, pentru descurajarea valorificării ilegale a componentelor sustrase de la infrastructura critică.

Te-ar putea interesa si

Gabriel-Valer Zetea, deputat PSD: Camera Deputaților a votat legea pentru TVA redus la lemnele de încălzire

Redactie

IPJ MARAMUREŞ: Evenimente dedicate Zilei Poliției Române

Redactie

Instructaje de pregătire organizate de ISU Maramureş

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult