Eveniment

NU I-A PLĂCUT CUM A PARCAT: Bărbat reţinut după ce a agresat un şofer pe str. Victoriei

Aseară, în jurul orei 19:30, un bărbat a sesizat Poliția municipiului Baia Mare că în timp ce se afla cu autoturismul personal, parcat pe un trotuar din fața unui imobil de pe strada Victoriei din municipiu, o persoană necunoscută i-a reproşat că a parcat pe proprietatea sa și i-a aruncat cu pietre pe parbriz. Ulterior, bărbatul necunoscut a devenit agresiv, lovindu-l şi ameninţându-l pe bărbatul care a parcat maşina.
Deplasaţi de urgenţă la faţa locului, poliţiştii au identificat persoanele implicate, iar faţă de agresor, băimărean de 64 de ani, a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore. Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare cu propunere de arestare preventivă.
Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe, amenințare și distrugere.

Te-ar putea interesa si

CORONAVIRUS: Al doilea deces din cauza COVID-19 confirmat în Maramureş pe ziua de azi. Numărul morților în județ a ajuns la 5

Vasile Dale

VIDEO: Jurnalist din Sighet, urmărit în trafic non-stop! Află motivele unei amenzi absurde datorate tocmai unei poliţiste

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: FAȚA NEVĂZUTĂ A PERCHEZIȚIILOR DIN ARDUSAT – Mascat de la IPJ Maramureș înarmat până-n dinți lovește cu piciorul un bătrân (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.