Eveniment

DUMINICĂ GHINIONISTĂ PENTRU VITEZOMANI: Poliţiştii de la Rutieră au aplicat 55 de sancţiuni contravenţionale

Din grijă ca fiecare participant la trafic să ajungă în siguranţă la destinaţie şi din dorinţa ca numărul accidentelor de circulaţie să fie tot mai mic, poliţiştii Serviciului Rutier Maramureş au organizat şi duminică o acţiune pentru depistarea şoferilor care, conducând cu viteză, pun vieţile celor care se află pe drumurile publice în pericol.
Între orele 10.00 – 15.00, poliţiştii, care utilizau aparatura radar din dotare, au oprit pentru verificări 74 de autovehicule. Din cele 55 de sancţiuni contravenţionale aplicate, 31 au fost în cazul şoferilor care au condus cu viteză peste limita legală. Valoarea amenzilor aplicate a fost de peste 34.000 de lei.
Totodată, ca măsură complementară, poliţiştii au dispus reţinerea a 11 permise de conducere, nouă pentru viteză excesivă.

111 permise de conducere reţinute şi 28 certificate de înmatriculare retrase săptămâna trecută de poliţişti

Pentru poliţiştii maramureşeni, perioada 11 – 17 noiembrie a fost o săptămână cu o mulţime de intervenţii şi activităţi, toate desfăşurate pentru siguranţa cetăţenilor.
Activităţile pe drumurile publice, în pieţe şi târguri, la sediile unor societăţi comerciale, în cadrul celor 39 de acţiuni organizate, s-au desfăşurat în paralel cu intervenţiile la cele 361 de evenimente sesizate, cele mai multe prin SNUAU 112 (scandaluri, stări conflictuale intrafamiliale, accidente şi evenimente rutiere, fapte ce aduc atingere patrimoniului privat etc).
Pentru neregulile constatate săptămâna trecută, poliţiştii au aplicat 1 371 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 500 000 de lei, şi desfăşoară în continuare activităţi pentru documentarea activităţii infracţionale în cazul celor 157 de infracţiuni sesizate, cele mai multe contra persoanei şi contra patrimoniului.
Totodată, în cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii au prins în flagrant şapte persoane care desfăşurau activităţi infracţionale şi în baza probatoriului administrat au dispus reţinerea a cinci persoane.
În ceea ce priveşte siguranţa pe drumurile publice, în cadrul acţiunilor desfăşurate zilnic pe drumurile publice poliţiştii au întocmit dosare penale faţă de şoferii care au comis infracţiuni, au aplicat sancţiuni contravenţionale şi ca măsuri complementare au dispus reţinerea a 111 permise de conducere şi retragerea a 28 de certificate de înmatriculare.

Te-ar putea interesa si

BAIMARENI TERORIZATI: MASINILE PE STRADA PETRU RARES AU FOST ZGARIATE DE PERSOANE NECUNOSCUTE (FOTO)

Vasile Dale

Galerie foto / video: Impact violent în Baia Mare. Intervine SMURD-ul

Vasile Dale

RAMBO ESTE DUPĂ GRATII: Sătmăreanul în vârstă de 24 care a băgat spaima în polițiștii maramureșeni a fost arestat preventiv (VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.