BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

INCIDENT LA SIGHET: Un bărbat beat s-a aruncat pe jos în mijlocul unei străzi din centrul orașului și a refuzat să se ridice (FOTO)

Un incident mai ciudat s-a petrecut în zona Centrului civic din municipiul Sighetu Marmației în seara zilei de 21 noiembrie a.c., în jurul orei 18:00.

Un bărbat s-a aruncat pe jos pur și simplu în mijlocul drumului în fața supermarketului „Carrefour” și a refuzat să se ridice.

Nu știm care sunt motivele care au stat la baza deciziei de a se arunca în mijlocul drumului, însă este cert că bărbatul era în stare avansată de ebrietate. Norocul său a fost că niciun autovehicul nu a trecut peste el iar trecătorii au sunat la 112 pentru a anunța incidentul.

La fața locului a sosit o ambulanță pentru a-l ridica pe bărbat, însă acesta era necooperant, refuzând să se ridice. Ulterior a sosit un echipaj de Poliție, care l-a ridicat pe bărbat și l-a pus în ambulanță, fiind ulterior transportat la Spitalul municipal Sighet, unde, cel mai probabil, va petrece noaptea la secția de psihiatrie, unde va avea timp să se trezească.

Sursa Sighet247

Te-ar putea interesa si

VIDEO EXCLUSIV – MADE ÎN… ROMÂNIA, MARAMUREȘ: În vreme ce majoritatea românilor stau în casă și păstrează distanța socială, altora li se permite totul

Vasile Dale

PROPRIETARII DE SCLAVI DIN BORȘA au vrut să scape de arestul preventiv sau de cel la domiciliu. Află ce decizie au luat magistrații Tribunalului Maramureș

Vasile Dale

GALERIE FOTO, EXCLUSIV VIDEO ŞOCANT: Grav accident la Berbeşti. Şoferul de 22 ani a decedat. Avea permis de conducere de 3 săptămâni

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.