EvenimentTara Lapusului

DISPĂRUT LA ÎNCEPUTUL LUNII: Bărbatul din Târgu Lăpuș a fost găsit în Alba, ascuns în scobitura unei stânci din Munţii Apuseni

Un bărbat din Maramureş dat dispărut, la începutul lunii, de către familie a fost găsit în Alba, ascuns în scobitura unei stânci din Munţii Apuseni, la o distanţă de aproximativ 15 metri de un drum naţional, a informat vineri Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

Potrivit sursei citate, în timp ce patrulau, joi seara, pe DN75, la ieşirea din comuna Albac spre Scărişoara, poliţişti ai Secţiei 9 Poliţie Rurală Câmpeni au observat, la o distanţă de aproximativ 15 metri de şosea, în scobitura unei stânci, o persoană a cărei prezenţă în zonă nu era justificată.

„Bărbatul era incoerent în vorbire, nu avea asupra sa documente de identificare şi într-o stare de sănătate destul de precară. Bărbatul a fost condus la spital, iar poliţiştii au demarat activităţile în vederea identificării lui”, transmite IPJ Alba.

În urma cercetărilor efectuate s-a reuşit stabilirea identităţii acestuia, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 54 de ani, din Târgu Lăpuş, judeţul Maramureş, care era dat în urmărire, la nivel naţional, după ce a dispărut de la domiciliu, în data de 4 noiembrie.

Potrivit politiei bărbatul va fi încredinţat familiei.

Citeşte şi

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: Un bărbat din Băița a fost găsit spânzurat în pădurea de lângă lacul Nistru (actualizare)

Vasile Dale

Tănăr din Baia Mare, care a urmărit şi ameninţat cu BÂTA o şoferiţă, a SPULBERAT pe trecere un bătrân, proiectându-l 10 metri (VIDEO)

Vasile Dale

ACCIDENT RUTIER LA MOISEI: Copil de 10 ani, lovit de o remorcă proiectată pe marginea drumului

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.